VWE Automotive

Hoe u in een paar muisklikken alle autokopers van Nederland bereikt…

In enkele muisklikken uw bedrijfsvoorraad op alle gewenste advertentiesites plaatsen? Het kan met VWE Advertentiemanager, waarmee u in een handomdraai advertenties maakt, plaatst en beheert. Daarnaast profiteert u van voordelen en kortingen op bijvoorbeeld Marktplaats.nl én is het nu ook mogelijk om te adverteren op de populaire kenteken-app iKenteken.

 

De voordelen van VWE Advertentiemanager:

  • Adverteren op vele advertentiesites via één systeem
  • Kortingen op advertenties op Marktplaats.nl
  • Snel meerdere foto’s uploaden
  • Altijd actueel door de koppeling met uw bedrijfsvoorraad
  • Adverteren op de grootste kenteken-app van Nederland, i-Kenteken

 

Naast deze voordelen voegt VWE regelmatig nieuwe advertentiesites toe aan de VWE Advertentiemanager en wordt het systeem continu doorontwikkeld en verbeterd. Zo is VWE Advertentiemanager de afgelopen tijd uitgebreid met:

  • Extra opvalmogelijkheden bij Autotrader: de prominente weergave en de topadvertentie
  • Real-time adverteren op Autotrack is vanaf nu mogelijk, waar dit eerst een dagelijkse levering was. VWE is de eerste leverancier waarbij dit mogelijk is!
  • De mogelijk tot adverteren op de grootste kenteken-app van Nederland, namelijk iKenteken

 

175.000 potentiële kopers bereiken via iKenteken
VWE biedt als eerste occasionbeheersysteem de mogelijkheid om uw advertenties te adverteren op een kenteken-app. Door te adverteren op iKenteken bereikt u 175.000 actieve gebruikers, die dagelijks 35.000 auto’s spotten. Uw gehele advertentie is in de app zichtbaar, waarbij er duidelijke contactknoppen worden getoond. Zo kan de potentiële koper eenvoudig contact met u opnemen. Benieuwd wat iKenteken is? Download dan de gratis app op iOS en Android.

 

Hoe werkt het?
In de oriëntatiefase heeft een koper vaak verschillende auto’s op het oog. Juist in deze fase worden deze auto’s veel gespot via iKenteken. Als verkoper heeft u een voordeel ten opzichte van de concurrentie als bij uw voertuig op iKenteken direct uw advertentie zichtbaar is. Zo krijgt de potentiële koper extra informatie over de auto (foto’s, vraagprijs, specificaties enz.) én zijn uw contactgegevens direct zichtbaar.

 

Interesse?
Log dan in op het dienstenplatform van VWE en ga naar VWE Advertentiemanager. Daarna vinkt u iKenteken aan. Voor €0,69 per auto per maand brengt u uw occasions onder de aandacht bij onze 175.000 actieve gebruikers. Maakt u nog geen gebruik van VWE Advertentiemanager? Voor meer informatie of direct aanmelden gaat u naar vwe.nl/advertentiemanager

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op