VWE Automotive

Inzicht in uw prestaties en de lokale markt

Relevante cijfers en informatie over de eigen markt zijn onmisbaar voor het sturen van uw bedrijfsvoering. Hoe presteert u en hoe verhoudt zich dat ten opzichte van het voorgaande jaar? Maar ook: hoe doet de concurrentie het? Met de nieuwe Prestatiemeter biedt VWE antwoorden op deze vragen.

VWE Prestatiemeter kent twee varianten: APK Prestatiemeter en Occasion Prestatiemeter. Voor beide geldt dat het autobedrijf maandelijks een overzichtelijk rapport van 2 pagina’s per e-mail ontvangt. Dit rapport bevat informatie over de eigen prestaties (ten opzichte van de lokale markt en ten opzichte van eerdere periodes), over de verwachting van de komende 12 maanden en over de stadagen van de bedrijfsvoorraad en verkopen. Deze informatie is toegespitst op de eigen lokale markt, doordat het autobedrijf zelf kan bepalen met welke postcodegebieden hij zijn prestaties wil vergelijken.

Kansen in de markt grijpen
VWE Prestatiemeter biedt het autobedrijf inzicht in de markt en eigen prestaties, waarop het autobedrijf direct concrete acties kan ondernemen. “Met het inzicht dat het autobedrijf via de rapporten krijgt, ziet hij welke kansen er nog in de markt liggen. Daar kan hij op inspelen, met bijvoorbeeld marketingacties, het maken van afspraken met klanten en een aangepaste werkplaatsplanning. Daarnaast krijgt het autobedrijf een beeld van de verwachtingen voor de komende maanden, waardoor er tijdig bijgestuurd kan worden”, aldus Productmanager Marc van der Elst.

De voordelen op een rij
- inzicht in de eigen prestaties en de lokale markt
- ontdek waar kansen liggen en speel hier tijdig op in
- inzicht in de verwachte APK’s voor de komende maanden
- inzicht in het aantal stadagen van de bedrijfsvoorraad

Meer weten?
Benieuwd naar de voordelen voor uw bedrijf? Lees meer op vwe.nl/apkprestatiemeter en vwe.nl/occasionprestatiemeter of neem contact op met het Klant Contact Center via info@vwe.nl of 088 – 893 7001.

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op