header

Kom naar de VWE stand op Autoprof Hardenberg

dinsdag 14 oktober 2014

Tags: VWE-Nieuws

 

Raad de schade en maak elke dag kans op rijden in een Ferrari

Calculeren op een bierviltje verleden tijd

Waarom nog handmatig calculeren als het ook snel en eenvoudig op een professionele manier kan? VWE laat het u zien op de Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Hardenberg. Met het nieuwe calculatiesysteem SilverDAT Calculate kunnen auto(schade)bedrijven eenvoudig een calculatie maken en daarvan een professioneel schaderapport uitdraaien. De afgelopen maanden hebben al meer dan 100 bedrijven SilverDAT Calculate in gebruik genomen.

Inzicht in het systeem op de SilverDAT Calculate Demo-avond

Om eenvoudig wegwijs te raken en daarmee nog meer voordeel te halen uit het systeem organiseert VWE op 18 november de SilverDAT Calculate Demo-avond in Zwolle. Inzicht in af-fabriek voertuiggegevens, minder tijd besteden aan het opvragen van onderdeelprijzen, calculeren met normtijden van de fabrikant. Deze en nog veel meer onderwerpen komen deze avond, die kosteloos te bezoeken is, aan bod. Aanmelden is hier mogelijk en op de beurs.

Raad de Schade!

Meld u op de beurs aan voor de Demo-avond en maak met de actie ‘Raad de Schade’ tevens kans op 30 minuten rijden in een Ferrari. VWE is te vinden op stand 107 op het GroupAuto plein.

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op