VWE Automotive

Laat uw advertenties op Marktplaats extra opvallen

Maak gebruik van het Occasion Garant Plan garantielabel

Uw advertenties op portals meer op laten vallen kan onder andere door meer foto’s of een extra goede omschrijving, maar ook door het toevoegen van garantielabels. Met de combinatie van de VWE diensten Advertentiemanager en Occasion Garant Plan (OGP), heeft u deze mogelijkheid direct in handen.

 

Wist u dat u, indien u adverteert met VWE Advertentiemanager, uw advertenties op Marktplaats extra op kunt laten vallen door ze te plaatsen met het OGP garantielabel? U toont hiermee aan dat u de mogelijkheid biedt om een reparatiekostenverzekering af te sluiten bij het voertuig. Het betekent ook dat uw advertenties naar boven komen op het moment dat een potentiële klant in zijn zoekactie filtert op ‘garantie’. Kortom, een interessante manier om u te onderscheiden op Marktplaats. Heeft u hulp nodig bij het plaatsen van een advertentie met OGP garantielabel? Neem dan contact op met het Klant Contact Center via 088 – 893 7001.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie op over Occasion Garant Plan op vwe.nl/ogp of voor VWE Advertentiemanager op vwe.nl/advertentiemanager of neem contact op met het Klant Contact Center via 088 - 8937001.

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op