header

Maak nu kans op 1 van de 25 Finnik Premium Autorapporten

Sinds vorige week is het voor iedereen mogelijk om via Finnik een beeld te krijgen van de historie van een auto. Daarmee geeft Finnik inzicht of een auto ooit vermist is geweest, mogelijk een ernstige schade (Wachten Op Keuring - WOK-status) of bijzondere APK reparatiepunten heeft gehad. En dat is geen overbodige luxe, aangezien er de afgelopen tien jaar 120.000 auto’s zijn gestolen en 250.000 auto’s een WOK-status hebben gehad.

Wat hebben autobedrijven aan het Premium Autorapport van Finnik?
Voor autobedrijven is dit een nieuwe mogelijkheid om inruil auto’s op hun echte waarde te schatten en nog betere biedingen te doen. En als uit het rapport blijkt dat er mogelijk iets aan de hand is, dan kan er doorgevraagd worden. De verkoper kan altijd aantonen dat alle reparatiepunten zijn opgelost of een schade netjes hersteld is. Met dit bewijs kan de auto goed verkocht worden.

Wilt u nog meer zekerheid bieden aan kopers, dan kunt u bij elke auto in de showroom een Premium Autorapport laten zien. Zodat ook consumenten een nog beter gevoel krijgen bij u als betrouwbaar autobedrijf en natuurlijk de auto die zij op het oog hebben.

Wat zit er precies allemaal in de digitale autocheck?
In het Premium Autorapport vindt u onder andere alle opties en accessoires op model, type en uitvoering niveau, een uitgebreide eigenaar- en APK-historie en het voertuig statusoverzicht. Hierin staat of de auto een WOK-status heeft gehad of geëxporteerd of gesloopt is geweest en gedurende welke periode.

Hoe kan ik het Premium Autorapport krijgen?
Op dit moment is het Premium Autorapport alleen verkrijgbaar binnen de app van Finnik. De Finnik Kenteken app is te downloaden via Google Play Store of Apple Store. Daarmee heeft u de digitale autocheck altijd bij de hand op uw smartphone. Het rapport is binnen de app verkrijgbaar voor € 2,99. Binnenkort is het ook mogelijk via de website van Finnik een Premium Autorapport te kopen.

Hoe maak ik kans op een gratis Premium Autorapport?
Simpel. Stuur een mailtje naar hallo@finnik.nl en onder de inzenders verloot Finnik 25 Premium Autorapporten. U heeft uiteraard wel de Finnik Kenteken app nodig om het gratis rapport te verzilveren.

 

Let op deze actie loopt tot 1 januari 2017. 

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op