blog

Meer leads door de perfecte foto?

Maakt u al optimaal gebruik van de advertentie mogelijkheden die in Mijn VWE worden aangeboden? VWE maakt het eenvoudig om onderscheidend te adverteren! Verkoop meer voertuigen door de perfecte foto! In de module Optimaal van VWE kunt u ongelimiteerd foto’s aan uw advertentie toevoegen, om deze vervolgens te verspreiden op meer dan 100 advertentieportals. Koppel daarnaast de advertentie ook aan uw eigen sociale mediakanalen zoals Facebook en YouTube, voor een nog groter bereik. Wij geven u 4 fototips.

Tip 1: wassen!
Het lijkt misschien een overbodige tip, maar een schone auto is het begin van een advertentie die goed aanslaat bij de koper. Dus eerst wassen, poetsen en dan pas foto’s maken.

Tip 2: een vaste plek om foto’s te nemen
Maak de foto’s van uw voertuigen altijd op dezelfde plek.. Heeft u een mooie plek voor het pand, in de showroom of in de directe omgeving? Kies er een uit en fotografeer de auto’s steeds op die plek, op dezelfde manier en vanuit dezelfde hoek. Uw advertenties stralen hierdoor rust en vertrouwen uit.

Tip 3: foto’s plaatsen vanaf uw mobiel
Tegenwoordig gebruiken we onze smartphone voor veel meer dan alleen bellen. Mooie foto’s maken we eenvoudig met de camera op onze telefoon. Alleen hoe voegt u ze dan snel toe aan uw advertentie op Mijn VWE? Log met uw telefoon in op ‘Mijn VWE’ en voeg de geselecteerde foto’s vanaf uw mobiel aan de advertentie toe. Of verbind uw telefoon met een USB-kabel aan uw computer en zet de foto’s op uw PC. Zodat u ze daarna eenvoudig kunt toevoegen aan uw advertenties.

Tip 4: Foto’s draaien en verkleinen
Let op dat u de foto in de juiste richting draait (staand of liggend), vóórdat u ze in Mijn VWE toevoegt, zodat ze op de goede manier bij de advertentie wordt geplaatst. En let er op dat de foto’s niet te groot zijn (maximaal 5 MB). U kunt dit eenvoudig aanpassen in de instellingen van uw telefoon.

Meer weten over adverteren bij VWE? Klik hier voor meer informatie.

Meer tips voor onderscheidende advertenties? Bekijk ze hier!

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op