header

Nieuw weblabel ‘100% onderhouden’ beschikbaar in Mijn VWE

Sinds begin dit jaar kent Nederland een nieuw weblabel: ‘100% onderhouden’. Een auto-onderhoud label dat belooft dat een voertuig een sluitende onderhoudshistorie heeft. De consument heeft hier gemiddeld 972 euro voor over, zo blijkt uit onderzoek van de stichting 100% onderhouden. Verhoog daarom de waarde van uw occasions, door het weblabel aan uw advertenties toe te voegen. Hoe u dat doet, leest u hier.

Lid worden van 100% onderhouden
Voordat u het weblabel in uw advertenties kunt toevoegen, moet u eerst lid worden van de stichting 100% onderhouden. Dit kunt u het beste via Mijn VWE aanvragen, zodat u na activatie direct aan de slag kunt. Aanmelden gaat als volgt:

  1. Log in op Mijn VWE.
  2. Ga naar Mijn bedrijf.
  3. Ga naar Advertentiemanager instellingen.
  4. Vink direct bovenaan het label ‘100% onderhouden’ aan:
  5. grafiek

Weblabel toevoegen aan advertenties
Na het opslaan van het weblabel in de advertentiemanager instellingen, kunt u het label per auto aan uw advertentie toevoegen. U doet dit in het onderdeel ‘NAP en Garanties’, onder de kop ‘Garantielabels’:
 

grafiek

Adverteer één (volledig onderhouden) voertuig met het label ‘100% onderhouden’ om ervoor te zorgen dat de stichting 100% onderhouden uw aanvraag in behandeling kan nemen. Zij nemen hierover contact met u op en helpen u op weg. Wanneer u vervolgens deelnemer bent van 100% onderhouden, wordt het label bij uw advertenties getoond.

Een foto zegt meer…
Wilt u nog duidelijker laten zien dat uw aangeboden voertuig het 100% onderhouden-label heeft? Gebruik dan een fotosjabloon van 100% onderhouden:

 

grafiek

Dit sjabloon kunt u opvragen via info@vwe.nl.

Meer weten?
Lees hier meer over de stichting en het weblabel 100% onderhouden. Heeft u nog vragen over het toevoegen van het 100% onderhouden weblabel in Mijn VWE? Neem dan contact met ons op via info@vwe.nl of 088 – 893 7001.

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op