vwe

NonPaintStore reseller van schadecalculatiesysteem van VWE

NonPaintStore reseller van schadecalculatiesysteem van VWE


VWE en NonPaintStore zijn een samenwerking aangegaan. NonPaintStore treedt op als reseller van het schadecalculatiesyteem van VWE: SilverDAT calculate.

 

Klanten van NonPaintStore kunnen zich via de website nonpaintstore.nl/dat aanmelden voor het schadecalculatiesysteem SilverDAT calculate. Jasper Verweij, Business Developer bij VWE: “NonPaintStore heeft zichzelf de afgelopen jaren geprofileerd als online aanbieder van non-paint producten en heeft hiermee een groot klantenbestand opgebouwd. Deze bedrijven hopen wij door deze samenwerking ook te bedienen met ons schadecalculatiesysteem.”

 

Samenwerking een waardevolle aanvulling

Door de samenwerking met VWE ondersteunt NonPaintStore haar klanten nu ook op een ander vlak in de schademarkt. “Door SilverDAT calculate aan te bieden in onze webshop, bieden wij nu ook de mogelijkheid om professionele schadecalculaties te maken, tegen een gunstig tarief. Dat is een waardevolle aanvulling voor onze klanten”, aldus Jan Paul ten Wolde van NonPaintStore.

 

Wat is SilverDAT calculate?

SilverDAT calculate is een schadecalculatiesysteem waarmee auto(schade)bedrijven eenvoudig een calculatie maken en daarvan een professioneel schaderapport kunnen maken en uitdraaien. “Via het kenteken of chassisnummer vraagt het bedrijf unieke voertuiginformatie op, zoals de exacte uitvoeringsspecificaties en af-fabriek geleverde opties, OE-hersteltijden en AZT spuittarieven”, aldus Verweij. “Het vervolgproces, zoals een schadecalculatie, wordt daardoor een stuk eenvoudiger.” Daarnaast hebben auto(schade)bedrijven de mogelijkheid om in SilverDAT calculate onderdeelnummers en -prijzen op te vragen, waardoor het bestellen van verkeerde onderdelen verleden tijd is.

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op