VWE Automotive

Nooit meer de verkeerde onderdelen bestellen

Uit hoeveel onderdelen bestaat een moderne auto? Deze simpele vraag is niet exact te beantwoorden. Echter 1 ding is zeker: een moderne auto bestaat uit honderden onderdelen. Elk onderdeel is door de fabrikant voorzien van een eigen codering. Deze onderdeelnummers worden gedurende de looptijd van een model door autofabrikanten ook nog eens aangepast. Voor het zoeken naar het juiste vervangingsonderdeel was een cursus spoorzoeken bruikbaar geweest. Door SilverDAT calculate is dat nu verleden tijd!
 

Spoorzoeken is verleden tijd 
Momenteel is een spoorzoeker uitgerust met een telefoonklapper met nummers van specialisten en een verzameling internetlinks. Als de spoorzoeker niet helemaal zeker is van zijn zaak, bestelt hij meerdere variaties van hetzelfde onderdeel en stuurt de niet passende retour. Alhoewel sommige mensen veel plezier kunnen beleven aan het spoorzoeken, heeft het 2 grote nadelen. Allereerst kost het veel tijd, tijd die vaak niet gefactureerd kan worden aan de opdrachtgever. Daarnaast is het resultaat van de speurtocht vooral afhankelijk van de zoekkwaliteiten van de speurder.


De oplossing: SilverDAT calculate
SilverDAT calculate biedt de unieke mogelijkheid om binnen een aantal muisklikken het originele onderdeelnummer van de fabrikant op te vragen. Hiermee heeft u in een handomdraai de juiste gegevens om de juiste onderdelen te bestellen.


Alle voordelen op een rij:
Naast het snel kunnen bestellen van de juiste onderdelen heeft SilverDATcalculate nog meer voordelen:
- Creëer meer werkplaatsvulling
- Houdt regievoering over schadereparatie in eigen huis
 

Meer weten?
Meer weten over de voordelen van SilverDATcalculate? Kijk op vwe.nl/calculate of neem contact op met het Klant Contact Center via info@vwe.nl of 088 – 893 7001.

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op