header

Onderbouw uw plannen met actuele marktinformatie

Uw gevoel is een goede raadgever bij het maken van plannen. Actuele marktinformatie zorgt daarbij voor onderbouwing, zowel voor de korte als lange termijn. Via het dashboard VWE Market Performance Manager heeft u die onderbouwing altijd beschikbaar.

 

Waar kunt u onze dashboards voor gebruiken?

Beschikt u over de juiste marktcijfers om uw plannen cijfermatig te onderbouwen? En heeft u inzicht op de laatste lokale en landelijke markttrends én hoe u presteert u ten opzichte van de markt? De antwoorden op deze vragen zijn essentieel om een duidelijke koers voor uw onderneming te bepalen.

Met het dashboard Market Performance Manager kunt u uw markt op de voet volgen en uw eigen activiteiten daaraan spiegelen. Hieronder een aantal voordelen van het gebruiken van een dashboard van VWE.

•    Onderbouw uw regionaal en landelijk retail- en aftersalespotentieel
•    Verkrijg handvatten bij het opstellen van uw begroting
•    Verstevig uw onderhandelingspositie met uw contractspartners
•    Lever uw marketingafdeling input voor gerichte marktbewerking
•    Zet uw potentieel af tegen uw huidige klantenbestand en bepaal uw verkoopstrategie 
•    Analyseer de voor u relevante trends door statistische en dynamische informatie

dashboard

Een voorbeeld van een dashboard VWE Market Performance Manager. Het dashboard kan op maat ingericht worden, op basis van uw bedrijfsactiviteiten en inzichtbehoefte. 
 

 

Wilt u een demo van het dashboard?
Wij tonen u door middel van een demo graag de mogelijkheden van ons dashboard. Bent u benieuwd? Neem contact op met Danny Miedema, Business Consultant. Bel 06 1089 2447 of mail grootzakelijk@vwe.nl

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op