Automotive Trade Center

Ontdek de voordelen van Automotive Trade Center

Op zoek gaan naar de juiste auto kan soms aanvoelen als het zoeken naar een speld in een hooiberg. Met de zoek- en filterfuncties binnen het handelsplatform Automotive Trade Center, kortweg ATC, bespaar je tijd en vind je op een efficiënte manier de juiste auto’s. Met behulp van de zoek- en filterfuncties binnen het ATC-platform kun je niet alleen gericht zoeken naar auto's die aan jouw specifieke criteria voldoen, maar kun je ook op de hoogte blijven van nieuwe auto’s die online beschikbaar komen. Lees verder om te ontdekken hoe deze functies je kunnen helpen om jouw ideale auto te vinden. 

We lichten een paar filtermogelijkheden in dit artikel uit en bespreken de voordelen van het efficiënt vinden van voertuigen binnen het handelsplatform ATC: 

  • Filter op merk 
  • Op basis van bouwjaar 
  • Tellerstand 

Filter op merk

Door specifieke automerken te filteren, kun je jouw zoektocht naar een (jong) gebruikte occasion gemakkelijker maken. Elk automerk heeft zijn eigen unieke stijl en kwaliteit. Als je op zoek bent naar luxe en hoogwaardige auto's, kun je merken zoals Audi, BMW en Mercedes-Benz filteren om de auto's te vinden die aan deze criteria voldoen. Aan de andere kant, als je op zoek bent naar betaalbare en betrouwbare auto's, kun je filteren op andere merken zoals Peugeot, Renault en Volkswagen. Heb je meerdere merken op het oog? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om meerdere merken tegelijkertijd te filteren en te laten tonen. Je krijgt dan een breder aanbod aan auto’s te zien. 

Op basis van bouwjaar 

Met het filteren op bouwjaren kun je het zoeken naar auto's echt naar een hoger niveau tillen. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste modellen met de nieuwste technologieën en functies, of specifieke auto's met een unieke uitstraling en karakter, het filteren op bouwjaar maakt het vinden van jouw perfecte match super eenvoudig. Dus het vinden van (jong) gebruikte occasions is met dit filter een fluitje van een cent. 

Tellerstand 

Bij het zoeken naar een gebruikte auto kan het filteren op kilometerstand nuttig zijn Om de status van het voertuig te bepalen is de kilometerstand een belangrijke graadmeter. Een auto met een lagere kilometerstand kan meestal hoger geprijsd zijn dan een auto met een hogere kilometerstand. Naast het filteren op kilometerstand is in veel gevallen binnen het platform de onderhoudshistorie bekend. Het is daarom belangrijk om ook andere factoren te overwegen bij het kopen van een gebruikte auto, zoals de algehele conditie van de auto, de onderhoudsgeschiedenis en andere belangrijke factoren zoals de staat van de banden en bijvoorbeeld de remmen. Binnen het handelsplatform ATC is in veel gevallen een inspectierapport van een onafhankelijke derde beschikbaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Door deze factoren te overwegen, kun je de beste beslissing maken bij het kiezen van een gebruikte auto die past bij jouw behoeften en budget. 

Blijf op de hoogte van nieuwe auto’s 

Tot slot kun je binnen het ATC-platform ook gemakkelijk zoekopdrachten aanmaken om je zoektocht naar de juiste auto nog efficiënter te maken. Je kunt je zoekcriteria instellen en de zoekopdracht opslaan, zodat je nieuwe resultaten kunt ontvangen. Bovendien kun je ervoor kiezen om nieuwe resultaten per e-mail te ontvangen, zodat je altijd op de hoogte blijft van het aanbod van auto's die aan jouw specifieke criteria voldoen. Door deze handige functie kun je tijd besparen en ben je er zeker van dat je nooit een interessante auto zult missen. 

 

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op