VWE Automotive

Piet Renses gestart als nieuwe Algemeen Directeur VWE

Deze maand is Piet Renses gestart als Algemeen Directeur van VWE. Hij volgt hiermee Michel Corveleijn op. Michel Corveleijn vervult per 1 januari 2014 de functie van Directeur EU & Externe Betrekkingen. Daardoor ontstond de vacature voor Algemeen Directeur. Na een zorgvuldige selectieprocedure is Piet Renses tot Algemeen Directeur benoemd.
 

Piet Renses werkt sinds 1997 achtereenvolgens bij Extenso, De Bartok Groep en DEKRA Claims and Expertise, waar hij verschillende directiefuncties bekleedde. In zijn laatste functie als directievoorzitter bij DEKRA hield hij zich bezig met zowel de nationale als internationale integratie van Bartok binnen DEKRA en de verdere uitbouw van de organisatie.

 

“Ik heb VWE altijd met veel interesse gevolgd en bewonder de stappen die zij gezet hebben om te komen tot grote speler in dienstverlening rondom voertuigdata en -informatie. Net als VWE ben ik een voorstander van het duurzaam laten groeien van een onderneming en mijn nieuwe rol voelt als een logische volgende stap in mijn loopbaan. Ik heb er veel zin in om VWE de toekomst in te mogen leiden”, aldus Renses.

 

Ook Ton Vestering, Directeur Eigenaar van VWE, is gelukkig gestemd met de aanstelling: “Ik ben zeer verheugd dat we onze Algemeen Directeur hebben gevonden in de persoon van Piet Renses. Met zijn jarenlange ervaring in de zakelijke dienstverlening is hij de aangewezen persoon om de ambities van VWE waar te maken. Bovendien komt hij uit een familiebedrijf en past hij daardoor goed bij de cultuur die we binnen VWE hebben”.

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op