header

Schadecalculatiesysteem van VWE geïntegreerd in i/Motion Software

woensdag 4 februari 2015

SilverDAT calculate is nu volledig geïntegreerd in het backoffice systeem i/Motion Software van CTA Consulting. Het schadecalculatiesysteem van VWE is daardoor nu beschikbaar voor de autobedrijven die met de module ‘schadeherstel’ van de software werken.
 

Alle gegevens van SilverDAT calculate kunnen in i/Motion Software direct verwerkt worden tot werkorder, onderdelen bestellijst en een factuur. Vervolgens kan de factuur binnen i/Motion Software ook automatisch geboekt worden in het geïntegreerde boekhoudpakket. Exporteren naar een ander financieel pakket is ook mogelijk.
 

Welkome aanvulling
“SilverDAT calculate is een welkome aanvulling voor bedrijven die een gestandaardiseerde calculatie willen aanbieden. SilverDAT calculate is een interessant, laagdrempelig en kwalitatief hoogwaardig alternatief voor de reeds bestaande calculatiemodellen”, aldus Wim Hassink van CTA Consulting.
 

Wat is SilverDAT Calculate?
SilverDAT Calculate is een schadecalculatiesysteem waarmee autobedrijven eenvoudig een calculatie maken en daarvan een professioneel schaderapport kunnen uitdraaien. “Via het kenteken of chassisnummer vraagt het bedrijf unieke voertuiginformatie op, zoals de exacte uitvoeringsspecificaties en af-fabriek geleverde opties”, Aldus Jasper Verweij, Business Developer bij VWE. “Het vervolgproces, zoals een schadecalculatie, wordt daardoor een stuk eenvoudiger.” Daarnaast hebben autobedrijven de mogelijkheid om in SilverDAT Calculate onderdeelnummers en -prijzen op te vragen, waardoor het bestellen van verkeerde onderdelen verleden tijd is.

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op