header

SilverDAT calculate van VWE gekoppeld aan CED

Meer efficiency door nieuwe koppeling en uniform calculatiesjabloon


VWE Automotive heeft met SilverDAT calculate een belangrijke stap gezet in de optimalisatie van de afhandeling van schadecalculaties. Het schadecalculatiesysteem van VWE is nu gekoppeld aan CED, waardoor de calculaties direct in het systeem van de expertise-organisatie worden geladen.

SilverDAT calculate kent sinds deze week maar liefst drie nieuwe functies: het automatisch versturen van een calculatie naar CED, het mailen van een calculatie naar derden en een uniform calculatiesjabloon. Stuk voor stuk functies die bijdragen aan een efficiënter proces en snellere afhandeling.

Efficiëntere afhandeling normcalculaties SilverDAT
Rob den Ouden, Manager CED Mobility: “Onze experts merken dat een steeds groter deel van de schadecalculaties met SilverDAT calculate wordt gemaakt. Deze gedetailleerde calculaties moesten echter handmatig worden overgenomen in onze administratie. Door de geautomatiseerde koppeling met SilverDAT calculate maken we het werk voor onze experts makkelijker en daarmee de afhandeling efficiënter.”

Gestandaardiseerd calculatieresultaat voor expertise-organisaties
Jasper Verweij, directeur DAT Nederland: “Het maken van een schadecalculatie is een schakel binnen een keten van activiteiten. Het geautomatiseerd in laten lezen van zo’n schadecalculatie in het systeem van CED zorgt voor een efficiëntere keten. Naast de koppeling hebben we ook, in samenwerking met diverse expertise-organisaties, een nieuw calculatiesjabloon gerealiseerd. Met dit uniforme sjabloon kunnen de normcalculaties, gemaakt in SilverDAT calculate, eenduidig worden afgehandeld.”
 

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op