VWE Automotive

Sluit Occasion Garant Plan nu sneller af voor import auto’s

Het aanmelden van geïmporteerde occasions voor het Occasion Garant Plan was voorheen alleen mogelijk als maatwerk. Bellen naar Autotrust was hier de enige optie. Een tijdrovende klus die sneller moest kunnen. Op verzoek van vele klanten is het nu mogelijk om direct via het dienstenplatform van VWE een reparatiekostenverzekering af te sluiten voor deze groep occasions. Een oplossing waarmee u kostbare tijd bespaart!

 

Een import auto werd altijd gesignaleerd in het systeem doordat de ‘datum eerste toelating’ niet hetzelfde is als ‘datum eerste inschrijving’. Vervolgens kon u niet verder met uw aanvraag voor een Occasion Garant Plan (OGP), maar werd dit maatwerk via Autotrust. Dat is nu verleden tijd. Het systeem is zo aangepast dat u nu ook de geïmporteerde occasions die in uw showroom of werkplaats staan zelf gemakkelijk kan voorzien van een reparatiekostenverzekering.

 

Werkplaatsvulling en klantenbinding

Met Occasion Garant Plan komen u en uw klant niet voor vervelende verrassingen te staan. In geval van schade kan de consument bij de verkopende partij of, indien u daarvoor kiest, bij een RDW-erkend autobedrijf naar keuze terecht. Hiermee zorgt u voor werkplaatsvulling.
 

De voordelen op een rij

  • Lagere risico’s en kosten voor u en uw klant
  • Vergroot uw afzetgebied en klantenkring
  • Bind uw klanten en zorg voor werkplaatsvulling
  • Betrouwbare leverancier: Autotrust is marktleider op het gebied van garanties op occasions
  • Snelle afhandeling claims
  • Maatwerk bij bijzondere voertuigen

 

Meer weten?

Heeft u nog vragen over deze nieuwe mogelijkheid van Occasion Garant Plan? Of bent u benieuwd naar de voordelen voor uw bedrijf? Lees meer op vwe.nl/ogp of neem contact op met het Klant Contact Center via info@vwe.nl of 088 – 893 7001.

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op