nieuwsbericht

Tellerrapport toevoegen aan uw advertentie

Ondanks dat het terugdraaien van de kilometerstand verboden is sinds 1 januari 2014 stelt het RDW dat een klein percentage (2%) van alle voertuigen een teruggedraaide teller heeft. Voor de koper van een tweedehands voertuig is het belangrijk om zekerheid te hebben over de juistheid van de kilometerstand.

Het NAP-certificaat is voor veel consumenten het betrouwbaarheidskenmerk voor een juiste kilometerstand. Het toevoegen van het Tellerrapport aan uw advertenties wekt vertrouwen bij uw klant en zorgt voor meerwaarde. Meerwaarde voor het voertuig maar ook voor u als autobedrijf dat betrouwbare voertuigen verhandelt.

Is uw voertuig via Mijn VWE gevrijwaard? Dan kunt u een afbeelding van het Tellerrapport via media toevoegen aan uw advertentie. Dit doet u door tijdens het aanmaken van de advertentie bij media, onder Tellerrapport beschikbaar op toevoegen te klikken. Er wordt een afbeelding van het Tellerrapport gemaakt en toegevoegd aan uw huidige afbeeldingen. Vervolgens sorteert u de afbeeldingen naar wens, klikt u op opslaan en maakt u de advertentie verder op. Het Tellerrapport is nu zichtbaar bij de foto’s van uw advertentie op de geselecteerde portals.

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op