VWE Automotive

Toegang tot de gemiddeld 600 vastgelegde items per voertuig?

Ieder voertuig heeft gemiddeld 600 items die vastgelegd worden. Van opties als airconditioning, cruise control en airbags, tot het type versnellingsbak en CO2 uitstoot. Om precies te weten wat u in uw wagenpark heeft staan, is het dus heel interessant om toegang tot deze gemiddeld 600 items te hebben. Met de koppeling van VWE heeft u toegang tot deze informatie, namelijk via de Jato database!

Jato Dynamics is sinds 1984 gericht op kwalitatief en compleet onderzoek van de automotive markt en heeft daardoor de meest uitgebreide voertuiginformatie database. Jato is preferred supplier van vrijwel alle fabrikanten wereldwijd. Alleen officiële registratie data dient bij Jato Dynamics als de basis voor hun rapportages (fabrikanten, importeurs en overheden). Daarom zijn de toonaangevende leasemaatschappijen in NL en daarbuiten allen bekend met de inhoud van de Jato-database.

Toegang tot deze database
VWE biedt toegang tot grote delen van de database, waarbij de informatie is gerangschikt naar rubrieken die met elkaar verband houden, zoals bandeninformatie, garanties, optie- en accessoire pakketten of de algemene voertuigbeschrijvingen. Deze informatie heeft VWE ingedeeld in handige informatierubrieken, zodat de gedetailleerde informatievelden naar relevantie in categorieën wordt samengevat. De informatie kan uitgegeven worden via een datalevering, webservice of verrijking, op basis van NL-kenteken of chassisnummer.

Mogelijkheden voor de hele voertuigbranche
Het zijn vooral leasemaatschappijen werken met Jato-informatie, maar door de kentekenkoppeling van VWE kan deze informatie ook buiten de leasebranche ingezet worden. Op die manier is het mogelijk om door de ingave van een kenteken een request in de Jato-database te doen. Via dit kenteken kan de gespecificeerde informatie uitgegeven worden. De informatie kan vervolgens gebruikt worden in een eindtoepassing of er kan verder op gekoppeld worden in ‘Jato-merk-model-type indeling’. Ook andere informatiebronnen zijn bekend met het Jato-ID en daarom is Jato een onmisbare schakel in het data-assortiment van VWE.

Benieuwd hoe een request in de JATO-database eruit ziet? Bekijk hier een screenshot, om te zien welke gegevens worden opgevraagd.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over Jato webservices? Neem dan contact met ons op via info@vwe.nl of 088 – 893 7001. Kijk voor een compleet overzicht van alle webservices op www.vwe.nl/interdata

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op