VWE Automotive

Vacature Accountmanager Schademarkt

Soort dienstverband: Vast
Aantal uur per week: 38
Locatie: Landelijk

De functie
Binnen deze uitdagende buitendienstfunctie ben je verantwoordelijk voor het commerciële succes van SilverDAT in Nederland. Hierbij weet je door jouw overtuigingskracht DAT Calculate Pro calculatiesysteem te vermarkten en benadruk je de toegevoegde waarde van SilverDAT in de breedste zin van het woord binnen de schadewereld. Door jouw acquisitiekracht weet je het SilverDAT marktaandeel te vergroten. Je sluit zelfstandig deals af.

Het praktisch integreren van het SilverDAT calculatiesysteem bij jouw (potentiële) relaties is eveneens een van de kerntaken, net als het zorgdragen voor een hoge klanttevredenheid. Je signaleert kansen in de markt en je volgt marktontwikkelingen, concurrentie en klantwensen nauwgezet. Aan de hand hiervan kom je met voorstellen voor procesverbeteringen en draag je oplossingen aan. Ook stel je het doel centraal en ben je ook bewezen succesvol in het “buiten” opbouwen van een nieuwe business. Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de Manager After Sales Support binnen VWE.

Jouw profiel
Je beschikt over een HBO - werk- en denkniveau en enkele jaren ervaring in een commerciële automotive buitendienstfunctie. Je kent de weg in de schadewereld en je hebt actuele (praktische) kennis van schade calculatie systemen. Je bent ondernemend, commercieel, initiatiefrijk en resultaatgericht en je beschikt over aantoonbare acquisitiekracht. Je kan op verschillende hiërarchische niveaus communiceren en “binden” en je weet abstracte zaken op praktische wijze te vertalen. Je hebt een neus voor kwaliteit, hebt oog voor de klant en je ziet kansen in de markt. Bij jou begint een salesproces te allen tijden met een grondige inventarisatie, waarbij je de vraagstelling nauwgezet in kaart weet te brengen. Je verkooprapportages en administratie zijn altijd op orde. Je bent ondernemend, concreet, flexibel en communicatief en je beschikt over een gezonde dosis humor.

Wie zijn wij?
VWE is een onafhankelijke, dienstverlenende organisatie binnen de automotive. Wij leveren binnen deze branche een compleet pakket aan kentekengerelateerde producten en diensten waarbij gebruiksvriendelijkheid en innovatie centraal staan. De bedrijfscultuur binnen VWE is ondernemend, resultaatgericht, direct, open en betrokken. VWE weet wat er speelt in de voertuigbranche en is hierdoor de ideale partner voor DAT in Nederland. DAT is opgericht in 1931 en een autoriteit in voertuiginformatie. Kernwaarden voor deze wereldwijd opererende onderneming zijn neutraliteit, betrouwbaarheid en innovatie. VWE en DAT delen de visie dat zij gedurende de gehele levenscyclus van een voertuig informatie kunnen leveren. Hierbij levert VWE voertuiginformatie en DAT normcalculaties voor onder andere schadebedrijven onder de naam SilverDAT. VWE streeft naar een verdere uitbouw van SilverDAT in de schadewereld, waardoor VWE op zoek is naar een Accountmanager Schademarkt.

Direct solliciteren
Wil jij ons team komen versterken? Solliciteer dan via ons online sollicitatieformulier.

Eerst meer weten?
Wil je eerst meer inhoudelijke informatie over de functie? Neem dan contact op met Ronald Kramer, Manager After Sales Support via ronald.kramer@vwe.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.

> Klik hier om direct te reageren op deze vacature

> Klik hier om de vacature door te sturen

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op