vwe

Voorraadinformatie: de sleutel tot procesoptimalisatie bij uw klant

Eenvoudiger voertuigen vanuit de voorraad adverteren of managementrapportages maken over voorraadontwikkelingen. Het zijn zomaar twee mogelijke wensen van uw klanten, RDW-erkende bedrijven. Met voorraadinformatie van VWE kunt u inspelen op deze wensen en daarmee de processen van uw klant optimaliseren. Zo breidt u uw dienstverlening uit en bespaart uw klant tijd en geld!

Optimaliseer de processen van uw klant

Voorraadinformatie is een interessante dienst voor bedrijven die oplossingen bieden aan RDW-erkende bedrijven. Op basis van het Kamer van Koophandel-nummer en een machtiging van de klant, kunt u realtime de voorraad ontvangen van de betreffende klant. Hierdoor maakt u het uw klant eenvoudiger om zijn voertuigen te gebruiken in verschillende processen. Denk hierbij aan het plaatsen van de voertuigen op corporate websites of het automatisch verwerken van voertuighandelingen.

Meer weten?
Voorraadinformatie kan op verschillende manieren worden afgenomen, namelijk via dagelijkse bestandsleveringen of XML webservices. Heeft u interesse in deze informatie? Neem dan contact met ons op via 088 – 893 7001 of info@vwe.nl.

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op