nieuwsbericht

VWE klantenavond gemist?

Lees hier alles over de reis naar Mijn VWE

Donderdag 10 december vond in hotel van der Valk Sneek de laatste Mijn VWE klantenavond plaats. Na 6 avonden zijn er ruim 1.000 klanten met ons mee op reis gegaan naar de nieuwe online wereld van Mijn VWE. Heb jij de avond in jouw rayon gemist? Lees hier dan alles over de reis naar Mijn VWE!

Alle zes de klantenavonden vonden plaats in een prachtig centraal gelegen van der Valk hotel. De meesten waren al in kerstsfeer aangekleed. Iedereen werd welkom geheten met een kop koffie of thee voordat de presentaties begonnen. De accountmanager van het betreffende rayon opende iedere avond en toonde vervolgens een korte film waarin VWE directeur Piet Renses in gesprek ging met een aantal ondernemers. Wat zijn de dingen waar zij tegenaan lopen, waar zien zij kansen? Allemaal input waarmee wij Mijn VWE hebben opgebouwd.  De film is hier terug te zien.

Thomas Edens of Piet Renses nam iedereen vervolgens mee naar de toekomst. Wist je dat in 2030 het verplicht is om te bumperkleven? En je nooit meer hoeft te zoeken naar een parkeerplaats? Een ver van je bed show leek het soms. Ware het niet dat in 1999 iedereen ook dacht geen mobiele telefoon nodig te hebben. Vandaag de dag lijkt niemand meer zonder te kunnen. Zie hier het betreffende filmpje.

Aansluitend kreeg iedereen een preview te zien van het hoe en waarom achter het nieuwe platform Mijn VWE. Bekijk hier de introductie van Mijn VWE.

Vervolgens was er een presentatie van Marktplaats over de veranderende rol van de showroom. Wist je dat 50% van de consumenten maar 1 showroom bezoekt voordat zij een auto kopen? Daarnaast gaf Marktplaats inzicht in welk proces er vooraf gaat aan de e-mail die je ontvangt van een potentiƫle klant. Hoe lang is diegene al bezig met zijn zoektocht. En dat je hier uiteraard snel op moet inspelen om de verkoopkans te vergroten!

Na de pauze werd de reis naar Mijn VWE voortgezet. Een verdere uitleg over hoe het systeem eruit ziet en werkt. Bekijk hier het filmpje met de uitleg.

Of bekijk hier de instructie welke stap voor stap uitlegt hoe Mijn VWE werkt.

Aan het eind van de avond dronken we met elkaar een drankje aan de bar en wisselden ervaringen uit.

Inmiddels zijn circa 6.000 klanten over van het dienstenplatform naar Mijn VWE. In januari volgen de klanten, die via VWE adverteren of exporteren.

 

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op