nieuwsbericht

"Waar kan ik de documenten van een transactie terugvinden?"

Veel transacties die u via Mijn VWE kunt doen, leveren een document als resultaat op. Bijvoorbeeld een vrijwaringsbewijs, een showroomkaart of een kentekenbewijs deel 2 (bij export). Een veelgehoorde vraag is: “waar kan ik de documenten van een transactie terugvinden?” We leggen het u graag uit!
 

Voertuigdossier
In Mijn VWE kunt u voor ieder voertuig een voertuigdossier opvragen. Dit geeft u alle informatie over een voertuig en is de ingang om acties rondom dit voertuig te ondernemen. Maar op deze plek worden ook de documenten verzameld, van transacties die u met dit voertuig heeft gedaan. U vindt het als volgt:

  1. Log in op Mijn VWE
  2. Ga naar 'Voertuigen'
  3. Toets het kenteken in de zoekbalk

grafiek

4. Onderaan de pagina vindt u het blok 'Documenten'
grafiek

Hier vindt u alle documenten van de transacties die u met dit voertuig heeft gedaan.


Transactieoverzicht
Staat het document dat u zoekt niet in het voertuigdossier? Of bent u op zoek naar de documenten van een voertuig waarvan u het kenteken niet bij de hand heeft? Dan kunt u de documenten terugvinden in het transactieoverzicht. Dit vindt u als volgt:

  1. Log in op Mijn VWE
  2. Ga naar 'Mijn bedrijf'
  3. Klik op 'Transacties'
  4. Met het filter aan de rechterkant van de pagina kunt u de periode en/of de betreffende dienst selecteren

grafiek

Voor direct afdrukken, klik op het printertje bij de betreffende transactie. Of klik op de transactie, om het document op te slaan

grafiek

Meer weten?
Wilt u meer weten over de documenten in Mijn VWE? Of kunt u bepaalde documenten niet terugvinden in Mijn VWE? Neem dan contact met ons op via info@vwe.nl of 088 – 893 7001.

 

 

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op