header

Wat kunt u met VWE Vraagprijs Indicatie?

Wilt u snel zien wat een goede vraagprijs is voor uw occasions? Of wilt u bij inruil zien wat een auto op zal brengen, zonder daarvoor eerst veel vergelijkbare advertenties te bekijken? Dan is de VWE Vraagprijs Indicatie een goed middel om direct de juiste prijs te vinden. Met Vraagprijs Indicatie van VWE krijgt u op basis de uitgebreide data van VWE een indicatie voor de juiste vraagprijs voor specifiek die occasion die u heeft staan.
 

Hoe VWE Vraagprijs Indicatie werkt
De VWE Vraagprijs Indicatie is ontwikkeld met machine learning technieken. Dit houdt in dat u met VWE Vraagprijs Indicatie doorlopend een actuele en marktconforme prijs krijgt voor uw voertuigen, gebaseerd op tienduizenden advertenties. 
In de prijs is rekening gehouden met de kenmerken van de specifieke auto, waaronder kilometerstand, aanwezige opties & accessoires, model/serie, eigenaar historie en locatie. Kortom: advertenties van echt vergelijkbare auto’s. 

Voorbeeld: Volkswagen Golf Variant 1.0 TSI 
Een Volkswagen Golf uit 2019 is de meest verkochte occasion. Bij een specifiek voorbeeld, een marge auto, met een logische verklaarde tellerstand van 15.700 km en opties zoals adaptieve cruise control, lederen stuurwiel en parkeersensoren kunnen wij een verkoopprijs van €22.993,- adviseren. 
U kunt zelf aangeven welke aanvullende opties er op een auto aanwezig zijn, en dat laten meenemen in de prijsindicatie. Afhankelijk van de hoogte van de kilometerstand of aanwezigheid van verschillende opties kan deze prijs vervolgens ook hoger of lager uitvallen. VWE Vraagprijs Indicatie geeft een uitgangspunt om uw verkoopprijs te bepalen. Uiteraard helpt VWE Vraagprijs Indicatie u ook bij het bepalen van de juiste inkoopprijs voor een auto. 

Verkrijg direct inzicht in de adviesprijs.
Op basis van uw wensen kan VWE deze informatie leveren op de manier en in het formaat dat daar het beste bij aansluit. Bijvoorbeeld in een Occasion Manager dashboard, als webservice of als toevoeging aan een lijst voertuigen. 

Neem contact op met Jelle Slim, Business Consultant bij VWE, bel 06 3195 4706 of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op.

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op