Showroomkaarten

Voor een duidelijke presentatie in uw showroom
Upgrade uw showroomkaarten!

banner

Vanaf heden kunt u meer met showroomkaarten in Mijn VWE. In plaats van twee versies zijn er nu vier versies en zijn er enkele handige opties toegevoegd. Mooi voor de presentatie van de occasions in uw showroom.
 

Details via advertentiemanager Mijn VWE

De showroomkaarten worden gevuld met de voertuigdetails uit de advertentiemanager. Er is de mogelijkheid om een opmerking toe te voegen, een afwijkende showroomkaartprijs te vermelden en het mogelijke energielabel wel of niet te laten vermelden. De gekozen showroomkaart kan in PDF gedownload worden en ingezet worden voor uw occasion.
 

Uit welke showroomkaarten kiest u?

Er zijn vier showroomkaarten beschikbaar in Mijn VWE, om op verschillende manieren in te zetten. Hieronder een snelle toelichting:

 

   grafiek   grafiek
 

 

Showroomkaarten instellen en gebruiken

In onderstaande video leggen wij uit hoe u de verschillende showroomkaarten kunt gebruiken en hoe u ze aanmaakt. Zeker even kijken als u showroomkaarten gebruikt voor in uw showroom!

 

Inline Frame URL

 

grafiek

De showroomkaarten zijn gratis beschikbaar voor klanten met een Actief of Optimaal module voor Mijn VWE. Adverteert u nog niet via VWE en weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Bel 088 - 893 7020 of vul onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.
 

Contact

Ik wil graag contact over:
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Verplichte velden

Heeft u vragen?
Wij staan voor u klaar.

Wij proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op