Auto Import Solutions: Full-service importdienstverlening voor autobedrijven

VWE Remarketing         Koopman Logistics Group

Complete ontzorging van de import van uw voertuig, van deur tot deur

Er worden steeds meer nieuwe en jong gebruikte personenauto’s geïmporteerd, voornamelijk uit Duitsland maar ook uit andere Europese landen. Dit proces verloopt over het algemeen over meerdere schijven.

Auto Import Solutions is een unieke samenwerking tussen VWE en Koopman Logistics Group. De samenwerking biedt de mogelijkheid om het complete importproces voor auto’s uit Europa te verzorgen voor bedrijven. Heeft u de juiste auto’s voor de verkoop gevonden in het buitenland, maar heeft u geen idee hoe u deze moet importeren? Of heeft u er geen tijd voor en wilt u auto's importeren zonder zorgen? Dan bent u met Auto Import Solutions aan het goede adres. Of u nu enkele auto’s of grote partijen voertuigen wilt importeren. Wij regelen het!

Neem contact met ons op via info@vwe.nl, 088 - 893 7001 of vul onderstaand contactformulier in.

Compleet import-pakket

Wij bieden een compleet import-pakket tegen een vast tarief vanaf € 600 per auto (excl. BTW en leges). De auto wordt verkoopklaar afgeleverd en u komt achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Wij zorgen ervoor dat het autobedrijf zich volledig kan richten op het verkopen van auto’s. Oftewel: zorgeloos importeren!


 

Direct importeren

Voordelen

  • Import van deur tot deur: wij nemen alle zaken uit handen
  • Wij verzorgen de complete financiële afwikkeling. U ontvangt de factuur bij aflevering van de auto
  • Documentatie conform de actuele wet- en regelgeving
  • Deskundige BPM berekening
  • Geen risico’s m.b.t. transport, opslag en administratie
  • Professioneel team van specialisten met tientallen jaren ervaring op het gebied van import

     

Meer informatie

Over VWE

VWE is in 1993 ontstaan vanuit een autobedrijf en kent als geen ander de wensen en behoeften van autobedrijven. Ben je werkzaam in de autobranche, dan weet je dat de vele administratieve processen vaak tijdrovend zijn. Dit gaat ten koste van het primaire proces. VWE ontzorgt de autobranche met slimme online tools, zodat bedrijven zich bezig kunnen houden met zaken die er echt toe doen.

Naar de website

Over Koopman Logistics Group

Koopman Logistics Group is de grootste speler in de Benelux op het gebied van autotransport, opslag van voertuigen en aanvullende services op het gebied van voertuighandling. Het bedrijf onderscheidt zich door de uitstekende dienstverlening en betrouwbare reputatie. Doorlooptijden zijn minimaal, waardoor voertuigen snel (weer) inzetbaar zijn. Klanten zijn onder andere auto-importeurs, leasemaatschappijen en autoverhuurbedrijven. Ruim 900 medewerkers zorgen samen voor een jaaromzet van circa 140 miljoen euro. Koopman Logistics Group heeft vestigingen in Noordhorn, Nijkerk, Amsterdam, Born, Hoogezand, Vilvoorde (B) en Neuenburg (D).

Naar de website

Vraag een offerte aan


Wilt u een offerte voor importeren via Auto Import Solutions van VWE en Koopman Logistics Group? Vul dan onderstaand uw gegevens in en wij nemen contact met u op.