Navigatie Link overslaanVWE » Autobedrijf » In- en verkoop » Vrijwaren (ORB)

Vrijwaren (ORB) als autobedrijf

Waarom vrijwaren (ORB) via VWE?


Snel en eenvoudig voertuigen online in je bedrijfsvoorraad zetten? Dat kan via VWE. Zo heeft de verkoper direct een vrijwaringsbewijs én staat het voertuig gelijk in je bedrijfsvoorraad. En via het online platform van VWE kun je in de voorraad geplaatste voertuigen ook direct online adverteren. De snelste manier van inkoop naar verkoop!

Direct aan de slag?

Direct vrijwaren via VWE? Meld je dan aan via onderstaande button.

Aanmelden

Neem contact met mij op

Hoe werkt het?


Met de dienst Online Registratie Bedrijfsvoorraad (ORB) van VWE kun je via telefoon, tablet of computer eenvoudig voertuigen in de bedrijfsvoorraad plaatsen en een vrijwaringsbewijs voor de koper genereren. Voorafgaand aan het vrijwaren kun je ook direct een Kentekencard aanvragen en aangeven of je een melding wilt krijgen bij een onlogische kilometerstand of een WOK-status. Zo weet je zeker dat het gewenste voertuig in de voorraad komt te staan.

Om te kunnen vrijwaren moet je een RDW-certificaat op het betreffende apparaat geïnstalleerd hebben. Lees in deze handleiding hoe je het certificaat op je telefoon of tablet installeert

Voordelen

Direct een vrijwaringsbewijs voor de verkoper
Na plaatsen in voorraad gelijk online adverteren
Controle op juiste voertuig, kilometerstand en WOK-status

Aanmelden


Wil je gebruik maken van vrijwaren (ORB) via VWE? Ga dan naar het online aanmeldformulier en kies vervolgens voor één van In- en Verkoop-modules: Basis, Actief of Optimaal.
 

Aanmelden


Deze dienst integreren in een dealer- of garagemanagementsysteem?


Met de XML-mode mogelijkheden van VWE kun je deze dienst eenvoudig integreren in je garagesoftwarepakket. Leveranciers van dealer- of garagemanagementsystemen kunnen veel van de diensten van VWE in hun eigen product inbouwen, via webservices. 
 

Lees meer over de webservices van VWE