Navigatie Link overslaanVWE » Remarketing » Groothandel

In- en verkoop voertuigen

Automarkt

Handelaren uit heel Europa komen elke dinsdagochtend naar Beverwijk om als eerste bij de beste Nederlandse occasions te zijn. Ruim 70% van het aanbod op Automarkt Nederland is binnen 4 uur verkocht. En over de exportafhandeling hoef je je ook geen zorgen te maken. 

Exportafhandeling

Met de meest complete exportmodules van VWE regel je gemakkelijk alle administratieve zaken rondom export én zorg je dat de buitenlandse koper met alle benodigde documenten vertrekt. Zodat deze klant graag nog eens bij je terug komt. 

Auto Import Solutions

Auto Import Solutions is een unieke samenwerking tussen VWE en Koopman Logistics Group. Wij nemen het importeren van voertuigen voor autobedrijven volledig uit handen. Heb je de juiste auto’s voor de verkoop gevonden in het buitenland, maar heb je geen tijd om deze zelf te importeren en wil je geen risico lopen? Dan ben je met Auto Import Solutions aan het goede adres.

Automotive Trade Center

Met Automotive Trade Center van VWE brengen we verkoper en koper, zowel nationaal als internationaal, samen op een onafhankelijk online platform. Automotive Trade Center is een full service-platform waarin we het nationaal én (inter)nationaal zaken doen zo eenvoudig mogelijk maken.

Occasionmonitor

Hoe komt je er snel achter of de vraagprijzen marktconform zijn? Waarom worden bepaalde occasions niet verkocht? Met een grote bedrijfsvoorraad loop je het risico het overzicht te verliezen. Occasionmonitor helpt om occasionvoorraden en –prijzen optimaal te managen en houdt het overzicht in de geadverteerde voertuigen.