Navigatie Link overslaanVWE » Remarketing » Groothandel » Automarkt

Automarkt Nederland

Waarom Automarkt Nederland van VWE?

Voor een  groothandel is een korte doorlooptijd van auto’s belangrijk. Heb je een occasion waar je langer mee blijft zitten dan gepland? Dan is exporteren misschien een goede optie.


Op Automarkt Nederland bereik je elke week in één ochtend zo’n 800 buitenlandse kopers die op zoek zijn naar goede Nederlandse occasions. Dit maakt Automarkt Nederland een uitermate geschikt verkoopkanaal voor auto’s die voor de Nederlandse markt minder interessant zijn.

Direct aan de slag?

Ook verkopen via Automarkt Nederland? Meld je dan aan via onderstaande button.

Aanmelden

Neem contact met mij op

Hoe werkt het?

Handelaren uit heel Europa komen elke dinsdagochtend naar Beverwijk om als eerste bij de beste Nederlandse occasions te zijn. Ruim 70% van het aanbod op Automarkt Nederland is binnen vier uur verkocht. En over de exportafhandeling hoef je je ook geen zorgen te maken. Dit regelen wij ter plaatse, zodat de buitenlandse koper dezelfde dag nog met de auto naar huis kan rijden.


Auto’s opvoeren in Automotive Trade Center
Voor de buitenlandse handelaren is het van belang dat ze weten waarvoor ze naar onze Automarkt komen. Daarom voer je de occasions die je meeneemt naar de Automarkt vooraf op in Automotive Trade Center. Daarmee worden de occasions online zichtbaar voor de buitenlandse handelaren en weten ze precies welke auto’s er deze week aangeboden worden op de Automarkt.

Voordelen
 

Grootste exportkanaal van Nederland
Vergroot je afzetgebied
70% van de occasions binnen vier uit verkocht
Occasions vooraf online te bekijken door internationale kopers
Snelle afhandeling van de documenten

Aanmelden


Ook naar Automarkt Nederland van VWE? Vul dan onderstaand je gegevens in en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.