Frank Overweg

“Vanaf dag één werkt het perfect”

 

 

Frank Overweg

 

 

Autobedrijf Frank Overweg ligt in Olst – Wijhe en wordt gerund door Frank en zoon Pim. Al sinds 1986 kunt u hier terecht voor reparatie en onderhoud of om een auto te kopen of te leasen. Ze hebben alle merken en prijsklassen in hun voorraad. Het bedrijf staat voor vakmanschap, klantvriendelijkheid en persoonlijke binding. Dit zijn waarden die ze ook terugvinden bij VWE Automotive.

Accountmanager Alex is op de koffie bij Pim Overweg in Olst-Wijhe. Pim vertelt over waar zij VWE allemaal voor gebruiken: de exportdienstverlening, het vrijwaren en het tenaamstellen van voertuigen. Hij moet even nadenken als we hem vragen hoe lang hij al klant is bij VWE. “Volgens mij sinds 2008. We zijn destijds klant geworden bij VWE op aanraden van Autoflex. Vanaf dag één werkt het perfect.”

Autobedrijf Frank Overweg gebruikt de diensten van VWE niet alleen omdat ze vanaf het eerste moment perfect werken, maar ook omdat het makkelijk is en ontzorgt. Wat voor probleem er ook is, VWE schiet altijd snel en efficiënt te hulp. Pim grapt dat Alex van VWE zelfs een keer de printer heeft gefikst, ook al is dat natuurlijk niet zijn taak. De waarden waar autobedrijf Frank Overweg voor staat; vakmanschap, persoonlijke binding en klantvriendelijkheid, zijn ook belangrijke waarden voor VWE.

 

 

Heeft u vragen?
Wij staan voor u klaar.

Wij proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op