Frans Huijbregts Autoservice is tevreden over zijn nieuwe website

“Ik kan VWE iedereen aanraden. Ze staan altijd voor je klaar en ‘kan niet’ kennen ze niet.”

Frans Huijbregts Autoservice

 

 

Frans is al 35 jaar eigenaar van Frans Huijbregts Autoservice in Prinsenbeek. Hij begon in 1987 als eenpitter, maar al snel had hij een werknemer. Na vijf jaar verhuisden ze naar een grotere locatie met meer personeel. Voor nieuwe en tweedehands auto’s kunt u terecht bij Frans, maar ook voor onderhoud, reparaties en APK keuringen. Hij helpt particulieren en bedrijven die vanaf het eerste uur al klant zijn bij hem met veel plezier.

Frans over zijn jaren als klant bij VWE: “Al zeker 20 jaar ben ik klant bij VWE, als het niet langer is. Wij nemen bijna het hele pakket af, inclusief Mijn VWE en een website. We zijn altijd erg tevreden geweest over alle diensten en we hebben bijvoorbeeld begin 2022 een nieuwe website gelanceerd met VWE, dat was weer een voorbeeld van een fijne samenwerking.”

 

Diensten op maat

Omdat Frans vanaf 2022 iets wil afschalen, vond hij een nieuwe website op zijn plaats: een website moet immers uitstralen met wat voor bedrijf je zaken doet. Ook moet de website communiceren wat de diensten zijn die Frans aanbiedt. Hiervoor schakelde hij VWE in en inmiddels heeft hij een nieuwe website. Accountmanager VWE Kees hierover: “De website hebben we samen in goed overleg kunnen maken, waarin ikzelf de lead heb genomen. Na voorbeelden en ideeën besproken te hebben is afdeling websites hiermee aan de slag gegaan. Na wat punten op de ‘i’ gezet te hebben kon hij live naar volle tevredenheid van Frans.”

Verder gebruikt Frans al jaren Mijn VWE voor adverteren en RDW-diensten zoals ORB en APK.

 

Klantvriendelijk en wederzijds warm

Frans vertelt waarom hij al zo lang klant is bij VWE: “Waar andere bedrijven zoals een RDC soms kil zijn in de communicatie, is VWE voor mij een enorm fijne samenwerking. Klantvriendelijkheid en een warme relatie zijn voor mij erg belangrijk. Zowel accountmanager Kees, die al jaren ons contactpersoon is, als de binnendienst zijn enorm fijn om mee te werken en dat is niet zo vanzelfsprekend als je denkt.”

Ook accountmanager Kees is blij met het contact en wisselt graag ideeën uit: “Frans heeft zeer veel kennis van de markt en heeft ook jaren in het rayon bestuur van de BOVAG gezeten. Daarom altijd fijn om uit die kennis met elkaar van gedachten te wisselen.”

 

 

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op