VWE Automotive

Beter renderen door exporteren

Als autobedrijf wilt u uw occasions zo snel mogelijk en met de beste marge verkopen. Export is dé manier om dit te bereiken. Dit jaar zijn er alweer 148.605 voertuigen vanuit Nederland geëxporteerd.  Met de exportdiensten van VWE verzorgt u eenvoudig en risicoloos de juiste documenten, waarmee uw klant makkelijk en snel de grens over komt.
 

Met export:

  • Vergroot u uw afzetgebied
  • Verhoogt de omloopsnelheid van uw voorraad
  • Heeft u een betere verkoopprijs en meer rendement
  • Verhoogt uw marge door de teruggaaf van rest-BPM
     

Wat biedt VWE u?
Alles wat u nodig heeft voor een 100% veilige, snelle en professionele export van uw auto’s. Van Groene Kaart en Duitse Brief (KFZ) tot pechhulpverzekering en douane faciliteiten. Of het nu gaat om een personenauto, lichte bedrijfswagen, truck of bus. U heeft de zekerheid van een zorgeloze afhandeling  en dat uw klant met de juiste documenten op pad gaat.

Ook exporteren via VWE?
Lees op vwe.nl/export op welke manier wij u kunnen ondersteunen bij het internationaal zaken doen, of meld u direct aan. U kunt ons ook bellen via 088 - 893 7110 voor meer informatie.

Altijd op de hoogte van exportontwikkelingen
Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de exportmarkt? En maandelijks inzicht krijgen in exportstatistieken: naar welke landen worden welke voertuigen geëxporteerd? Meld u dan nu aan voor de exportnieuwsbrief.

 

Alles om export zorgeloos af te handelen

VWE is ontstaan vanuit het autobedrijf, dat Ton Vestering in 1975 oprichtte. Na de val van de Berlijnse muur is een grote (Oost-) Europese automarkt ontstaan met een behoefte aan de juiste afhandeling van exportformaliteiten. Vanaf dat moment biedt VWE hiervoor creatieve en solide oplossingen. Hierdoor is VWE al jaren een begrip bij autoriteiten in het buitenland en honderdduizenden internationale autokopers. In ruim 20 jaar tijd handelden we bijna 1 miljoen exporten zelf af en ondersteunden we 1,5 miljoen transacties via onze systemen.

 

Handige systemen, erkende wettelijke documenten, bevlogen medewerkers, slimme contacten en praktische kennis. Kortom: Alles om export zorgeloos af te handelen. Wij helpen u graag om meer en succesvoller internationaal zaken te doen.

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op