nieuwsbericht

Bied gegarandeerd goede garantie met de Autotrust Garantie Pakketten

Autotrust Garantie kunt u sinds kort direct afsluiten via Mijn VWE. De Autotrust Garanties kunnen voor 6,12 of 24 maanden worden afgesloten bij de verkoop van een voertuig of na onderhoud. U kunt garantie geven op voertuigen tot 12 jaar oud met maximaal 200.000 kilometer op de teller. U kunt daarbij kiezen uit de volgende pakketten:
 

grafiekgrafiekgrafiek

Klik op bovenstaande pakketten en bekijk de voorwaarden.

Heeft u een premium occasion in het hoogste segment waar u een reparatiekostenverzekering voor wilt afsluiten? Dan kunt u kiezen voor de Autotrust Luxury & Performance Garantie.

Waarom Autotrust Garanties?
Garantie geven is aan veel regels gebonden. Het recht van de consument op wettelijke garantie en de plicht om betaalde garanties te verzekeren, vraagt om een passende oplossing. De toezichthouder (DNB) is van mening dat een garantie waarvoor de consument afzonderlijk betaalt meestal voldoet aan de kenmerken van een verzekering. Een autobedrijf is geen verzekeringsmaatschappij en mag daarom niet voor eigen risico een garantie verkopen. In de praktijk is dit tot op heden altijd wel gedoogd. Garantievragen.nl geeft u antwoord op de meest gestelde vragen over garantie en houdt u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen van garantie op occasions. Meer informatie? Of ook Autotrust Garantie afsluiten? Meld u hier aan.

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op