header

Dienst in de spotlight: Groene kaart

Bij de export van een voertuig stopt direct de lopende verzekering in Nederland. Dit betekent dat het voertuig niet meer verzekerd is, terwijl het volgens de Europese wetgeving verplicht is dat een voertuig WA-dekking heeft. Het is daarom erg belangrijk om uw buitenlandse koper een tijdelijke verzekering te kunnen aanbieden. Bij VWE kan dat heel eenvoudig: via de online module van VWE vraagt u online een Groene kaart aan en drukt deze direct af. Uw klant gaat dus verzekerd op pad!

Hoe werkt het?
Via de online module van VWE kunt u, bijvoorbeeld direct na het verwerken van een exporttransactie, eenvoudig een Groene kaart aanvragen. Deze drukt u vervolgens af, waardoor u uw klant direct verzekerd op weg kunt laten gaan. Daarnaast kunt u uw klant ook nog eens een pechhulpverzekering, Car Assistance, aanbieden. De Groene kaart is namelijk met deze pechhulpverzekering uit te breiden.

Er geldt een vast tarief per Groene kaart, welke u aan VWE betaalt. Echter bent u vrij om de prijs voor uw klant te bepalen. De afgenomen Groene kaarten worden achteraf per maand aan u gefactureerd.

De voordelen op een rij:

Direct printen van de Groene Kaart vanuit exporttransactie

 

Extra verzekeringskenmerk voor op de exportkentekenplaten

 

Direct telefonische ondersteuning bij schade, in eigen taal

 

Schade-afhandeling door verzekeraar Achmea

 

De klantgegevens staan direct opgeslagen in uw systeem

 

 

 

Optioneel aan te vullen met een pechhulpverzekering

Meer weten?

Wilt u meer weten over het aanbieden van Groene kaarten aan uw klanten? Klik hier voor meer informatie, of neem contact op met ons Klant Contact Center, via 088 – 893 7001 of info@vwe.nl. Wij vertellen u graag over de scherpe tarieven.

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op