nieuwsbericht

Dienstenplatform wordt Mijn VWE

Vanaf 16 november zijn we begonnen met de overgang van het dienstenplatform naar de nieuwe online wereld Mijn VWE en zijn de eerste VWE klanten overgestapt. Vanaf januari gaan de klanten, die gebruik maken van onze adverteer- en exportdiensten, ook over.

Om deze grootschalige verandering in goede banen te leiden, informeren we iedereen uitvoerig. Zo ontving je een brief over de klantenavonden, die we in het hele land organiseren om de overgang te ondersteunen. Ook heb je een brief gekregen waarin staat wanneer jouw overstap staat gepland. 

Overstappen gaat trouwens vanzelf. Je logt in zoals je altijd inlogt en je komt vanzelf op Mijn VWE terecht. Na een korte instructie kun je direct aan de slag!

Wat betekent Mijn VWE voor jou?

In Mijn VWE regel je al je zaken rondom auto in- en verkopen en onderhoud. En dan niet alleen het doen van transacties, maar het complete proces. Alles naadloos geïntegreerd van inkoop tot verkoop en van klant tot auto. Dit proces is logisch opgebouwd en leidt je stap voor stap door de benodigde handelingen. Zodat je geen fouten maakt of dingen vergeet.

Meer weten?

Bezoek dan www.vwe.nl/mijnvwe. Hier lees je alles over de nieuwe online wereld, zoals veel gestelde vragen en de instructie ‘Hoe werkt Mijn VWE’.

Let op: Mijn VWE werkt alleen met de meest recente browsers. Ga naar www.vwe.nl/browsers voor meer informatie. En pas meteen je snelkoppeling op je bureaublad aan naar https://Mijn.VWE.nl

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op