vwe

Finnik maakt kennis met de AutoRai 2015. Maak ook kennis met Finnik!

Van 17 tot en met 26 april staat Finnik met een stand op het grootste auto-evenement van Nederland, de AutoRAI 2015. Op de Finnik-stand maakt u een Digitale Proefrit, laat u een taxatierapport uitprinten of verkrijgt u informatie over Finnik van de experts. Wilt u ook kennismaken met Finnik? Maak kans op 2 gratis kaarten voor de AutoRAI door het beantwoorden van 1 simpele vraag!

Sinds de lancering van Finnik 29 januari jl., heeft Finnik al vele mijlpalen bereikt. Nu 7 weken later staan er ruim 18.000 auto’s geadverteerd op de Finnik Automarkt, en dit aantal groeit dagelijks. Daarnaast zijn er 40.000 autorapporten gedownload en heeft Finnik inmiddels de eerste 30 Finnik Fairpoints aangesloten. Tel daarbij alle media aandacht op in verschillende landelijke dagbladen en autotijdschriften en we kunnen met trots zeggen dat het jongste initiatief van VWE een succesvolle start beleeft.

Finnik heeft als doel consumenten zekerder te maken over auto’s. Of dit nu gaat om het aan- of verkopen van een auto, of het rijden met een auto. Finnik ondersteunt de consument op al deze vlakken met informatie, tips, checklists en handige producten en diensten. Meer weten? Kijk op www.finnik.nl

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op