blog

Meer leads door de opvaltekst Marktplaats?

Maakt u al optimaal gebruik van de advertentie mogelijkheden die in Mijn VWE worden aangeboden? VWE maakt het eenvoudig om onderscheidend te adverteren. Verkoop uw auto sneller door uw advertentie extra op te laten vallen! Door een goede opvaltekst op Marktplaats verkoopt u uw voertuig sneller. Deze opvaltekst wordt standaard in het resultatenoverzicht van Marktplaats getoond, waardoor uw advertentie beter vindbaar is en sneller wordt gevonden. Maar hoe schrijft u een sterke/de beste opvaltekst? Wij hebben 3 tips voor u.

1. Een samenvatting
Maak een samenvatting van uw voertuig en plaats deze als opvaltekst. Beschrijf de opties en accessoires die uw voertuig interessant maken. Zorg ervoor dat de opvaltekst een aanvulling is op de advertentietitel van het voertuig. Zo maakt u optimaal gebruik van uw advertentieruimte.

2. Zo volledig mogelijk
U dient de omschrijving van de opvaltekst zo volledig mogelijk te maken met de kleine hoeveelheid tekstruimte (50 tot 208 tekens) die u heeft. Benoem dus echt alleen de meest interessante eigenschappen. Vermijd hierbij afkortingen om de zoekresultaten te optimaliseren.

3. Correct taalgebruik
Voor de leesbaarheid van uw opvaltekst is het belangrijk dat u gebruik maakt van correct taalgebruik. De klant beslist hierdoor vaak of hij wel of niet verder gaat met lezen van uw advertentie. Een correct geschreven tekst geeft een consument vertrouwen.

Ook onderscheidend adverteren? Meer informatie vindt u hier
 

Meer tips voor onderscheidende advertenties? Bekijk ze hier!

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op