header

Meer voertuiggegevens met SilverDAT VIN Informatie

donderdag 16 oktober 2014

Tags: VWE-Nieuws

 

Met SilverDAT VIN informatie vraagt u fabrieksspecificaties op, op basis van Nederlands kenteken en chassisnummer. Eerder dit jaar is deze applicatie gelanceerd en is voor diverse autobedrijven een bruikbare aanvulling op voertuiginformatiebronnen. Op basis van gebruikerswensen hebben we de applicatie SilverDAT VIN Informatie verder verbeterd.
 

Verschil met bestaande bronnen

In een eerdere nieuwsbrief hebben we uitgebreid stilgestaan bij de verschillen tussen SilverDAT VIN informatie en bronnen zoals RDW. De belangrijkste verschillen tussen deze bronnen en SilverDAT VIN informatie zijn als volgt weer te geven. 

Nieuwe mogelijkheden

Op basis van gebruikerswensen hebben we de applicatie SilverDAT VIN Informatie verder verbeterd. Doel van deze verbeteringen is om nog sneller en vollediger informatie te tonen.

Nieuwe layout, nieuwe mogelijkheden

Het gehele scherm is volledig opnieuw ontworpen. Er wordt nu direct inzichtelijk gemaakt welke opties in de standaarduitrusting zitten en welke opties er af-fabriek zijn bovenop de standaarduitrusting. Daarnaast tonen we nu altijd de oorspronkelijke VIN informatie van de fabrikant, indien deze beschikbaar wordt gesteld. Ook zijn direct in de schermen handige functionaliteiten gebouwd waarmee u snel in lijsten kunt zoeken of sorteren.

 


Pools

Naast de bestaande talen Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Russisch en Spaans hebben we Pools toegevoegd als mogelijke taal om de voertuiggegevens te tonen. Hiermee bieden we een handig hulpmiddel om mee te leveren aan de grootste groep buitenlandse kopers van Nederlandse voertuigen.

Rapport opslaan als PDF

Op veler verzoek hebben we nu de mogelijkheid gemaakt om het rapport op te slaan in PDF.

Maak kosteloos kennis!

Interesse om deze nieuwe versie te proberen? Voor bestaande VWE klanten bieden wij de mogelijkheid om SilverDAT VIN informatie te proberen. Deze aanbieding biedt de mogelijkheid om 10x kosteloos VIN informatie op te vragen.

Bekijk meer informatie over deze aanbieding

 

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op