header

"Nieuw in Mijn VWE - update april"

Mijn VWE wordt continu vernieuwd. Zo werken we in sprints van 3 weken aan verbeteringen in het online platform. Soms zijn dit 'ontzichtbare' wijzigingen op de achtergrond, waardoor bijvoorbeeld de snelheid verbetert. Maar vaak zijn het zichtbare vernieuwingen, zoals een handige ‘sorteer-functie’ waarmee u snel het juiste voertuig uit uw voorraadlijst kunt vinden. We zetten de laatste updates voor u op een rij!
 

  • Sinds kort is de status van het voertuig te zien in het voertuigdossier. Zo kunt u nu bijvoorbeeld zien of een voertuig een WOK-status heeft. U vindt de informatie onder het kopje ‘historie’ in het voertuigdossier:

grafiek

Ook de eigenaarshistorie is nu in het voertuigdossier te zien. Hierdoor kunt u zien hoeveel en welke type eigenaren een voertuig heeft gehad. Deze informatie vind u ook onder het kopje ‘historie’ in het voertuigdossier:
grafiek

In uw bedrijfsvoorraad-overzicht kunt u nu gemakkelijk sorteren. Bijvoorbeeld op het aantal stadagen, het merk of het bouwjaar:

grafiek

De APK-dienst is vernieuwd naar aanleiding van de RDW-wijzigingen per 1 april. Met de slimme zoekfunctie vindt u snel de juiste gebreken uit de lijst die flink uitgebreid is:

Inline Frame URL

 

 

De portalpagina is geheel vernieuwd! U heeft nu beter inzichtelijk welke portals voor u beschikbaar zijn en u kunt gemakkelijker portals toevoegen:

grafiek

  • Bij de EAD is nu ook het volgnummer te zien en kunt u eenvoudig alternatief bewijs of een verzoek tot buitenwerkstelling indienen.
     
  • Zodra een voertuig de EU verlaat en het EAD-document wordt gescand, wordt er een COE (Confirmation of Exit) aangemaakt. Deze kunt u via Mijn VWE opvragen, maar vanaf nu sturen we u de COE ook automatisch per e-mail toe.
     
  • Sinds kort kunt u via Mijn VWE ook voertuigen publiceren op Voorraad Nederland, dé centrale plek waar alle complete en actuele bedrijfsvoorraden samenkomen. Maar omdat het een B2B-handelsplatform is, kunt u hier ook terecht voor de inkoop van voertuigen. Daarom kunt u nu vanuit Mijn VWE heel gemakkelijk in Voorraad Nederland komen, via het ‘snel naar-menu’:

grafiek

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over Mijn VWE of over de laatste wijzigingen? Kijk eens naar de veelgestelde vragen over Mijn VWE of neem contact met ons op via 088 – 893 7001 of info@vwe.nl.  

 

 

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op