VWE Automotive

Piet Renses nieuwe Algemeen Directeur VWE

Piet Renses nieuwe Algemeen Directeur VWE Met ingang van 1 augustus 2014 wordt Piet Renses (44) aangesteld als Algemeen Directeur van VWE. Hiermee heeft VWE een opvolger gevonden voor oud-directeur Michel Corveleijn.

In december 2013 kondigde VWE aan dat oud-directeur Michel Corveleijn per 1 januari 2014 de functie van Directeur EU & Externe Betrekkingen vervult. Hiermee is de vacature voor Algemeen Directeur ontstaan. VWE heeft een zorgvuldige selectieprocedure doorlopen, waarna Piet Renses als Algemeen Directeur is benoemd.

“Ik heb VWE altijd met veel interesse gevolgd en bewonder de stappen die zij gezet hebben om te komen tot grote speler in dienstverlening rondom voertuigdata en - informatie. Net als VWE ben ik een voorstander van het duurzaam laten groeien van een onderneming en mijn nieuwe rol voelt als een logische volgende stap in mijn loopbaan. Ik heb er veel zin in om VWE de toekomst in te mogen leiden”, aldus Renses.

Ook Ton Vestering, Directeur Eigenaar van VWE, is gelukkig gestemd met de aanstelling. “Ik ben zeer verheugd dat we onze Algemeen Directeur hebben gevonden in de persoon van Piet Renses. Met zijn jarenlange ervaring in de zakelijke dienstverlening is hij de aangewezen persoon om de ambities van VWE waar te maken”, aldus Vestering.

Renses werkt sinds 1997 achtereenvolgens bij Extenso, De Bartok Groep en DEKRA Claims and Expertise, waar hij verschillende directiefuncties bekleedde. In zijn huidige functie als directievoorzitter heeft hij zich bezig gehouden met zowel nationale als internationale integratie van Bartok binnen DEKRA en de verdere uitbouw van de organisatie.

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op