header

Plaatst u uw advertenties nog een-voor-een? Dat kan makkelijker!

Laatst hoorde ik van een van onze accountmanagers dat zij nog geregeld ondernemers tegenkomen die hun advertenties auto voor auto opmaken en plaatsen. Om de juiste voertuiggegevens te achterhalen maken zij gebruik van de Finnik-app, maar het samenstellen van de advertenties en de foto’s erbij plaatsen, doen zij nog handmatig, per portal. Dat dit ook sneller kan, 1 advertentie opmaken en deze plaatsen op verschillende portals (gratis of betaald) hadden zij dan ook niet eerder gehoord!

Meer gemak
Door de kentekenkoppeling worden de gegevens, inclusief de fabrieksopties, automatisch ingevuld. Vervolgens kunnen foto’s en vraagprijs eenvoudig worden toegevoegd, om daarna aan te vinken op welke portals de advertentie geplaatst moet worden. Bekijk hier het actuele portaloverzicht in de VWE Module Optimaal.

Minder Marktplaats kosten
Ook komt er nog bij dat wanneer u via Mijn VWE advertenties op Marktplaats plaatst, u per advertentie een interessante korting krijgt. U heeft dus minder kosten bij Marktplaats, dan wanneer u uw advertenties direct bij Marktplaats plaatst. Adverteren via Mijn VWE scheelt u dus niet alleen een hoop tijd, maar ook veel geld!

Waar een bezoekje van onze accountmanager al niet goed voor kan zijn! Meer tips ontvangen? Maak ook een afspraak met uw eigen accountmanager door te bellen naar: 088 - 8937020. Of volg onze blog-pagina voor de laatste tips.

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op