nieuwsbericht

Verkoopresultaten van 70% op de vernieuwde Automarkt

Iedere dinsdagochtend trekt de Automarkt in Beverwijk, één van de grootste automarkten in Europa, 1000 potentiële internationale kopers. En zij zijn misschien wel op zoek naar jouw auto! Of het nu gaat om oudere occasions of auto’s waarbij BPM-teruggaaf mogelijk is bij export, de Automarkt is hét afzetkanaal. 70% van de occasions is binnen vier uur verkocht. En je kunt nu al deelnemen voor slechts €4,95 per maand!

Flexibel lidmaatschap
Deelname aan de Automarkt is nu eenvoudiger dan ooit. Je sluit al een abonnement af voor slechts €4,95 per maand. Je bepaalt elke week zelf hoe veel auto’s je meeneemt naar de markt en betaalt alleen voor de auto’s die het marktterrein op rijden.

Kosteloos adverteren op mobile.de en andere EU-portals
Onze kopers starten hun oriëntatie op internet. Daarom melden standplaatshouders alle auto’s die ze meenemen vooraf online aan. Deze occasions worden gepubliceerd op automarkt.nl en andere Europese portals zoals mobile.de. De internationale koper kan hierdoor gericht de juiste auto uitkiezen en weet precies waarvoor hij naar Beverwijk afreist!

De voordelen van de Automarkt

  • Grootste exportkanaal van Nederland
  • Bereik in één ochtend 1000 potentiële kopers
  • 70% van de occasions binnen vier uur verkocht
  • Occasions vooraf online vindbaar door internationale kopers
  • Vergroot je afzetgebied
  • Snelle afhandeling van de exportdocumenten


Meer informatie
Kijk voor meer informatie op de vernieuwde website automarkt.nl. Je kunt ook contact opnemen met het Klant Contact Center via 088 – 893 7001 of info@automarkt.nl

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op