header

Vind exact de juiste exportauto’s met SilverDAT VIN informatie

In de exportbusiness is uw buitenlandse koper vaak op zoek naar juist die ene uitvoering. Zo wil hij bijvoorbeeld wel Audi’s inkopen, maar alleen S-line uitvoeringen, omdat die het sportieve onderstel hebben die in het buitenland gewild is. Of hij moet aantonen wat de exacte fabricagedatum van een voertuig is geweest, omdat daar in Rusland naar wordt gevraagd. Deze en meer informatie achterhaalt u eenvoudig met SilverDAT VIN informatie. Op basis van het kenteken of chassisnummer weet u exact welke opties er op ieder voertuig zitten. Daarnaast kunt u deze gegevens uitdraaien en uw buitenlandse koper een rapport in zijn eigen taal geven.


SilverDAT VIN informatie helpt u om belangrijke details van een voertuig te achterhalen, waardoor u succesvoller kunt zijn in uw exportbusiness. Enkele voorbeelden zijn:

  • De exacte uitvoering van een voertuig achterhalen, zodat u precies die auto’s kunt inkopen waar uw buitenlandse kopers naar vragen
  • De fabricagedatum opzoeken, omdat het bij de invoer van occasions in veel landen verplicht is deze op te geven
  • Een rapport met alle voertuiginformatie en fabrieksspecificaties uitdraaien, en dat in meerdere talen (Nederlands, Duits, Engels, Pools, Russisch, Frans, Spaans en Italiaans)


“SilverDAT VIN informatie, de basis voor succes bij auto-export”
Met SilverDAT VIN informatie bent u dus niet alleen uw buitenlandse koper van dienst, het helpt u ook om gericht in te kopen. De NL Car Group werkt al enige tijd met SilverDAT VIN informatie.

5 gratis VIN rapporten
Om zelf te ervaren wat de voordelen zijn van SilverDAT VIN informatie, krijgt u van VWE vijf rapporten cadeau! U kunt er direct gebruik van maken, door in te loggen op Mijn VWE. Open een voertuigdossier door te klikken op ‘SilverDAT VIN informatie’ (onder Inkoop). 

Meer informatie over SilverDAT VIN informatie?
Klik hier voor meer informatie over SilverDAT VIN informatie. Of neem contact op met het Klant Contact Center via info@vwe.nl of 088 – 893 7001.

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op