header

VWE start 2017 met nieuwe naam: VWE Automotive

VWE Automotive is klaar voor de toekomst


Het onderschrift van VWE, Voertuiginformatie en -documentatie, sluit niet meer aan bij de huidige en toekomstige dienstverlening van VWE. Tijd voor een naam die aansluit op de ambities; VWE Automotive. VWE Automotive richt zich met zijn dienstenpakket op de toekomst, waarin handelsgrenzen verdwijnen en ontwikkelingen op het gebied van transparantie, inzicht en service doorslaggevend zijn voor succesvol ondernemen in de automotive branche.

VWE Automotive ziet de markt transparanter worden, want de consument krijgt meer kennis en inzicht in de processen. Bedrijven in de autobranche moeten met deze ontwikkelingen mee gaan. Piet Renses, Directeur VWE Automotive: “Daarom hebben wij besloten om onze data en de verrijking daarvan verder door te ontwikkelen en deze optimaal toepasbaar te maken voor onze klanten. In 2016 hebben we de potentie van onze data getest en in 2017 gaan we de stap maken naar de succesvolle implementatie en verkoop van een aantal voorspellende modellen. Deze modellen gaan de autobranche meer zekerheid bieden in de inkoop- en verkoopprocessen”.

Groeiende vraag naar totaaloplossingen
Als totaalleverancier voor de autobranche speelt VWE Automotive met deze ontwikkelingen in op de wensen en behoefte van de klant. Renses: “Wij zien een groeiende vraag naar totaaloplossingen die niet alleen voertuig gerelateerde processen vereenvoudigt, maar ook inzicht biedt in complexe beslissingen omtrent inkoop, verkoop en schadeafhandeling.”

Inzicht geven
“Blijven innoveren is naar mijn mening cruciaal om succesvol te ondernemen. Ons doel is bedrijven en ondernemers inzicht te geven, zodat zij op hun beurt transparantie kunnen bieden aan hun klanten. Om daarmee vertrouwen te winnen en vervolgens ook succesvol te kunnen blijven ondernemen. Dat is waar VWE Automotive voor staat. En uiteraard met de service die ze al jaren van ons gewend zijn”, aldus Renses.

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op