SilverDAT bestaat 10 jaar!

Wil je schadecalculaties naar een hoger niveau tillen? Profiteer 1 maand gratis van SilverDAT Calculate PRO, of ontvang 50% korting op de abonnementskosten voor SilverDAT PRO Plus, geldig tot het einde van het jaar.

SilverDAT bestaat 10 jaar

Waarom SilverDAT Calculate?

SilverDAT Calculate is dé oplossing voor het efficiënt en nauwkeurig berekenen van kleine en grote schades aan voertuigen. Met SilverDAT Calculate maak je berekeningen op basis van fabrieksgegevens. Het biedt een breed scala aan functies zoals een gedetailleerde grafische onderdeelselectie, een uitgebreid VIN rapport met kleur- en lakcodes, berekeningen voor spuitwerkzaamheden via het AZT spuitsysteem en automatische herkenning van diverse vloeistoffen. Bovendien ben je binnen SilverDAT Calculate in staat om gegevens toe te voegen aan de uitrusting, zelfs als deze niet op het VIN vermeld staan, waarbij het systeem alle relevante gegevens voor het geselecteerde model toont.

De voordelen van SilverDAT Calculate:

Calculeren op basis van fabrieksgegevens, inclusief hersteltijden vanuit de fabrikant
Gedetailleerde grafische onderdeelselectie
Uitgebreid VIN rapport, inclusief kleur- en lakcode fabrikant
Berekening spuitwerkzaamheden op basis van AZT spuitsysteem
Automatische herkenning olie, koel- en remvloeistof

Wie jarig is, trakteert!

Om ons 10-jarig jubileum van SilverDAT Calculate te vieren, bieden we een speciale tijdelijke promotie aan! Profiteer 1 maand GRATIS van SilverDAT Calculate PRO, of ontvang 50% korting op de abonnementskosten voor SilverDAT PRO Plus, geldig tot het einde van het jaar. Wil je gebruikmaken van deze exclusieve aanbieding of wil je meer informatie over de aanbieding? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.

 

 

Vul je gegevens in

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Verplichte velden

 

 

Heeft u vragen?
Wij staan voor u klaar.

Wij proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op