VWE Live Hamerveiling

Elke Dinsdag en Woensdag om 10:00 uur. Op Donderdag om 10:30 uur.

Bied mee!

Bekijk aanbod

Occasionaanbod verrijken of snel van je langstaanders af?

Op zoek naar kwalitatieve occasions om je aanbod uit te breiden, of wil je eindelijk van je langstaanders af? Op ons gebruiksvriendelijke veilingplatform kun je eenvoudig en snel auto’s in- en verkopen. Ontdek het uitgebreide en unieke aanbod en vind de perfecte deal!

Koop betrouwbare occasions van gerenommeerde bedrijven

Met de VWE Live Hamerveiling heb je een extra inkoopkanaal met toegang tot unieke, zorgvuldig geïnspecteerde en betrouwbare auto's. De auto's zijn afkomstig van leasemaatschappijen, (merk)dealers en fleetowners uit Nederland en Europa, en zijn alleen verkrijgbaar via onze veiling. Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over een minimale afname, want elke auto wordt individueel verkocht. Bovendien wordt de auto direct bij jou op locatie afgeleverd, verzorgd door ons.

Voordelen

Uitgebreid aanbod van betrouwbare en gerenommeerde autobedrijven

Transparante veiling met een vast verkooplimiet

Direct toegang via Mijn VWE

Lage transactiekosten

Wij zorgen ervoor dat het voertuig bij jouw wordt afgeleverd

Uniek aanbod alleen te winnen via de VWE Live Hamerveiling

Persoonlijke inkoopadviseurs

Zonder minimale afname of verborgen kosten

Hoe koop ik via de VWE Live Hamerveiling?

Binnen enkele klikken heb je toegang tot een uniek aanbod occasions van topkwaliteit. Login via Mijn VWE en bekijk ons complete aanbod. Volg onderstaande stappen en begin direct met bieden.

 

Hoe werkt de veiling?

 

 

Verkoop je auto's voor de juiste prijs

Heb je last van langstaanders in je showroom, wil je de omloopsnelheid verhogen of wil je jouw ex-leasevoertuigen of rentals verkopen? Via de VWE Live Hamerveiling verkoop je jouw voertuigen op een snelle en eenvoudige manier, zonder het gedoe van langdurige onderhandelingen.

 

Ontvang na afloop van de veiling het hoogste bod

De VWE Live Hamerveiling is hét ultieme platform voor autobedrijven, fleetowners en leasemaatschappijen die snel hun auto's willen verkopen. Bied je voorraad aan binnen ons netwerk van serieuze kopers, waarin je auto tegen het hoogst haalbare rendement wordt aangeboden.

 

Voordelen

Een groot netwerk van serieuze kopers uit Nederland en Europa

Transparante veiling met een vast verkooplimiet

Ontvang snel een bod voor je langstaander

Binnen 24 uur na verkoop het geld op je rekening

Een persoonlijke verkoper

Zonder langdurige onderhandelingen

Showroom sneller leeg

Hoe verkoop je occasions via VWE Live Hamerveiling?

Met slechts een paar klikken kun je je voertuigen te koop aanbieden. Volg onderstaande stappen en begin direct met verkopen.

Occasions verkopen

Hoe werkt de veiling?

 

Contact over VWE Live Hamerveiling

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat je een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Verplichte velden
 • Vragen over het inkopen van voertuigen

  • Wat is een Live voertuigen hamerveiling?

   Een live voertuigen hamerveiling is een online veiling waar autobedrijven voertuigen kunnen inkopen. Tijdens de veiling worden auto's gepresenteerd, waarop de deelnemende autobedrijven kunnen bieden. Het voertuig gaat naar de hoogste bieder. De hoogste bieder wint het voertuig. 

  • Hoe kan ik als autobedrijf deelnemen aan de VWE Live Hamerveiling?

   Via het Mijn VWE platform kan je direct inloggen op het Automotive Trade Center platform. Klik op de link "Handel- en veilingaanbod". Vanaf hier heb je direct toegang tot de actieve hamerveiling.

  • Wat zijn de voordelen van deelnemen aan een voertuigen hamerveiling?

   Deelname aan een voertuigen hamerveiling biedt diverse voordelen:

   • Toegang tot unieke voertuigen - Je krijgt de kans om te bieden op unieke en diverse voertuigen die nergens anders te vinden zijn. 
   • Snelle en efficiënte aankoop - Je kan als deelnemer efficiënt voertuigen aanschaffen zonder langdurige onderhandelingen
   • Transparant en open veiling - Alle deelnemers hebben toegang tot dezelfde informatie over de aangeboden voertuigen
   • Uitgebreid en betrouwbaar aanbod van gerenommeerde autobedrijven - Alle auto's zijn afkomstig van leasemaatschappijen, (merk)dealers en fleetowners uit Nederland en Europa, en bovendien alleen verkrijgbaar via de VWE Live Hamerveiling.
  • Hoe kan ik meebieden tijdens de veiling?

   Bieden kan online via de hamerveiling, elk voertuig wordt afzonderlijk geveild. Je mist hierdoor geen voertuigen

  • Is een bod bindend?

   Ja, elk geplaatst bod is bindend en kan niet worden ingetrokken. Als je echter overboden wordt en heb je niet meer het hoogste bod, dan is je bod niet meer bindend.

  • Welke statussen zijn er?

   Niet provisioneel: voertuig wordt niet verkocht.

   Provisioneel: als jouw hoogste bod onder de minimale prijs van de verkoper, de zogenaamde limietprijs, zit, is het voertuig niet verkocht. Wij nemen dan contact op met de verkoper om jouw bod te bespreken en te kijken of we alsnog een deal kunnen sluiten. Als de koop doorgaat, dan laten we je dit zo snel mogelijk weten.

  • Indien ik het hoogste bod heb geplaatst, heb ik dan automatisch het voertuig gewonnen?

   Alleen als de status 'verkocht' is, heb je het voertuig gewonnen. Is dit niet het geval, dan overweegt de verkoper nog of hij het voertuig wil verkopen.

  • Geen tijd om live bij de veiling te zien? Gebruik dan een automatisch bod.

   Heb je geen tijd om "Live" de veiling volgen, maar wil je wel meebieden? Gebruik dan het automatisch bod. Je vult hierbij zelf een maximum bod in om te bepalen tot welk bedrag je biedt. Jouw ingestelde maximum bod wordt dan vergeleken met het bod van andere bieders en wordt automatisch verhoogd om ervoor te zorgen dat je de hoogste bieder blijft. Let op: Het betekent niet dat het bedrag van het maximum bod ook daadwerkelijk behaald zal worden.

  • Hebben jullie meer aanbod?

   Naast het unieke live event, 'de VWE Live Hamerveiling', bieden we je de mogelijkheid om 24/7 voertuigen uit binnen- en buitenland in te kopen. Hiervoor kun je op de link 'Handel- en veilingaanbod' in 'Mijn VWE' klikken. In je eigen Automotive Trade Center-omgeving kun je direct meebieden. Wil je altijd en overal mee kunnen bieden en voertuigen in- en verkopen? Helaas kan dat nog niet via de mobiele App van Automotive Trade Center. Wel kun je meebieden via je mobiele telefoon door onze website in de browser te bezoeken.

    

 

 

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op