Stocklist

Upgrade naar de nieuwe voorraadlijst Mijn VWE

Uw voertuigen altijd goed in beeld!

 

 

banner

Gebruikt u Mijn VWE om uw voertuigen op uw website te adverteren? Dan is er goed nieuws. VWE heeft de voorraadlijst vernieuwd en deze gaat u een aantal mooie voordelen bieden. Welke? Lees verder!

 

De nieuwe voorraadlijst

Het hebben van de voorraadlijst zorgt ervoor dat uw voorraad altijd actueel inzichtelijk is op uw eigen website, nu ook met meer voertuigspecificaties. Daarnaast worden uw auto’s altijd getoond op de portals Autowereld.nl, Gaspedaal.nl en AutoDealers.nl. Om advertenties op te kunnen maken en publiceren heeft u een adverteerpakket nodig. De belangrijkste voordelen van de nieuwe voorraadlijst: 

grafiek

Houd eenvoudig uw voorraad up-to-date. Net als dat u uw auto’s op portalen als Marktplaats en AutoTrack zet, mogen deze niet ontbreken op uw eigen website – uw visitekaartje! Met de nieuwe voorraadlijst binnen Mijn VWE worden advertenties real time toegevoegd en aangepast én kunt u allerlei kenmerken aan uw voertuigen meegeven.

knip

Deze unieke optie maakt het voor u mogelijk om nog meer specificaties aan uw voertuig mee te geven. Dit zorgt ervoor dat uw websitegegevens onderscheidend worden ten opzichte van andere aanbieders én uitgebreider zijn dan vele portalen. En dit wordt in de toekomst nog uitgebreider!

grafiek

Zet u uw auto’s in de nieuwe Mijn VWE voorraadlijst, dan verschijnen deze automatisch op Autowereld.nl, Gaspedaal.nl en AutoDealers.nl. Hierdoor is uw auto altijd snel gevonden door autozoekers.

grafiek

De voorraadlijst is zo gemaakt dat deze helemaal aansluit op uw huisstijl en website. En deze is –tegenwoordig noodzakelijk - ook responsive / mobielvriendelijk. 

grafiek

Heeft u een Actief of Optimaal module binnen Mijn VWE, dan kunt u gratis overstappen naar de nieuwe voorraadlijst. Zeker handig als u de voorraadlijst heeft geïntegreerd in uw website. Hierover hieronder meer!

 

 

Al wel een voorraadlijst, nog geen moderne website?

Werkt u al met de huidige voorraadlijst, maar u heeft nog geen website via VWE, dan kunt u als Actief / Optimaal-klant profiteren van een scherpe combodeal. Stap over naar een website via VWE en uw nieuwe voorraadlijst wordt door ons geactiveerd. Een website via mijn VWE is overigens ook voor alle andere klanten voordelig beschikbaar.

grafiek

BEKIJK HET AANTREKKELIJKE AANBOD!
 


 

Nieuwe voorraadlijst nu aanzetten

Wij nemen aan dat u wilt profiteren van de nieuwe voorraadlijst. Als u al adverteert via Mijn VWE met een Actief of Optimaal-module, dan is de voorraadlijst gratis binnen uw eigen website aan te zetten. Om dit te activeren zet u binnen Mijn VWE de volgende instelling vrijblijvend aan, zodat uw voorraad altijd zichtbaar is in uw nieuwe voorraadlijst.

 

grafiek

 

Online zetten; hulp nodig bij inbouwen voorraadlijst?

Om de nieuwe voorraadlijst op uw website zichtbaar te krijgen, moet er een aanpassing gedaan worden door u of uw webbouwer.
Heeft u technische ondersteuning nodig bij het inbouwen van de voorraadlijst, dan kunt u
contact opnemen met ons klant contact center door te bellen met 088 - 893 7001 of mail onze specialisten.

Contact

Ik wil graag contact over:
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Verplichte velden

Heeft u vragen?
Wij staan voor u klaar.

Wij proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op