Stocklist

Upgrade naar de nieuwe voorraadlijst Mijn VWE

Je voertuigen altijd goed in beeld!

 

 

banner

Gebruik je Mijn VWE om je voertuigen op jouw website te adverteren? Dan is er goed nieuws. VWE heeft de voorraadlijst vernieuwd en deze gaat je een aantal mooie voordelen bieden. Welke? Lees verder!

 

De nieuwe voorraadlijst

Het hebben van de voorraadlijst zorgt ervoor dat je voorraad altijd actueel inzichtelijk is op je eigen website, nu ook met meer voertuigspecificaties. Daarnaast worden je auto’s altijd getoond op de portals Autowereld.nl, Gaspedaal.nl en AutoDealers.nl. Om advertenties op te kunnen maken en publiceren heb je een adverteerpakket nodig. De belangrijkste voordelen van de nieuwe voorraadlijst: 

grafiek

Houd eenvoudig je voorraad up-to-date. Net als dat jij je auto’s op portalen als Marktplaats en AutoTrack zet, mogen deze niet ontbreken op je eigen website – je visitekaartje! Met de nieuwe voorraadlijst binnen Mijn VWE worden advertenties real time toegevoegd en aangepast én kun je allerlei kenmerken aan je voertuigen meegeven.

knip

Deze unieke optie maakt het voor je mogelijk om nog meer specificaties aan je voertuig mee te geven. Dit zorgt ervoor dat jouw websitegegevens onderscheidend worden ten opzichte van andere aanbieders én uitgebreider zijn dan vele portalen. En dit wordt in de toekomst nog uitgebreider!

grafiek

Zet je jouw auto’s in de nieuwe Mijn VWE voorraadlijst, dan verschijnen deze automatisch op Autowereld.nl, Gaspedaal.nl en AutoDealers.nl. Hierdoor is je auto altijd snel gevonden door autozoekers.

grafiek

De voorraadlijst is zo gemaakt dat deze helemaal aansluit op je huisstijl en website. En deze is –tegenwoordig noodzakelijk - ook responsive / mobielvriendelijk. 

grafiek

Heb je een Actief of Optimaal module binnen Mijn VWE, dan kun je gratis overstappen naar de nieuwe voorraadlijst. Zeker handig als je de voorraadlijst heeft geïntegreerd in jouw website. Hierover hieronder meer!

 

 

Al wel een voorraadlijst, nog geen moderne website?

Werk je al met de huidige voorraadlijst, maar je hebt nog geen website via VWE, dan kun je als Actief / Optimaal-klant profiteren van een scherpe combodeal. Stap over naar een website via VWE en je nieuwe voorraadlijst wordt door ons geactiveerd. Een website via mijn VWE is overigens ook voor alle andere klanten voordelig beschikbaar.

grafiek

BEKIJK HET AANTREKKELIJKE AANBOD!
 


 

Nieuwe voorraadlijst nu aanzetten

Wij nemen aan dat je wilt profiteren van de nieuwe voorraadlijst. Als je al adverteert via Mijn VWE met een Actief of Optimaal-module, dan is de voorraadlijst gratis binnen je eigen website aan te zetten. Om dit te activeren zet je binnen Mijn VWE de volgende instelling vrijblijvend aan, zodat jouw voorraad altijd zichtbaar is in je nieuwe voorraadlijst.

 

grafiek

 

Online zetten; hulp nodig bij inbouwen voorraadlijst?

Om de nieuwe voorraadlijst op je website zichtbaar te krijgen, moet er een aanpassing gedaan worden door jou of je webbouwer.
Heb je technische ondersteuning nodig bij het inbouwen van de voorraadlijst, dan kun je contact opnemen met ons klant contact center door te bellen met 088 - 893 7001 of mail onze specialisten.

Contact

Ik wil graag contact over:
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat je een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Verplichte velden

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op