Upgrade je administratie in Mijn VWE

Snel offertes, facturen en koopovereenkomsten opmaken!

banner

Op veler verzoek van onze klanten voegen wij een nieuwe dienst toe aan Mijn VWE. Uiterlijk vanaf 14 september is het voor alle klanten met een Actief of Optimaal module mogelijk om offertes, facturen en koopovereenkomsten op te maken en te versturen vanuit Mijn VWE. Handig is dat deze administratieve functie is gekoppeld aan de advertentiemanager in Mijn VWE. 

 

grafiek

 

Je verkopen snel financieel afhandelen

Het grote voordeel is dat je snel jouw verkoop kunt afronden door een factuur op basis van je advertentiegegevens te sturen naar de koper. Ook kun je offertes en koopovereenkomsten opmaken. De voordelen op een rij:
 

grafiek

Nog op papier of geen garagesoftwarepakket?

Het administratiepakket is handig voor autobedrijven die snelheid willen en extra handig voor autobedrijven die nu op papier de administratieve zaken regelen, of nog geen garagesoftwarepakket hebben. Of die juist te veel betalen voor een te uitgebreid pakket.


Administratiepakket gebruiken

Wil je gebruikmaken van het administratiepakket dan kun je onderstaande video gebruiken om het pakket in te stellen voor je autobedrijf.

grafiek

Inline Frame URL

 

 

Wil je zien hoe een factuur opmaakt in het advertentiepakket, dan kun je onderstaande video bekijken: 

Inline Frame URL

 

grafiek

Als je via Mijn VWE wilt adverteren, met een Actief of Optimaal pakket, dan kun je gratis gebruikmaken van het administratiepakket. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden om over te stappen naar één van deze modules, bel dan 088 - 893 7020 of vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Contact

Ik wil graag contact over:
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat je een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Verplichte velden

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op