Navigatie Link overslaanVWE » Autobedrijf » In- en verkoop

Adverteren

Adverteren bij VWE betekent vanuit een overzichtelijk systeem alle occasions op de grootste advertentieportals plaatsen zoals Marktplaats, Autoscout24, Autotrader, Gaspedaal, mobile.de en vele anderen. 
 

Taxeren

Taxeren via VWE betekent nauwkeurige taxaties uitvoeren, op kenteken of op merk, model en uitvoering. Het systeem geeft een betrouwbare taxatie, op basis van Autotelex-informatie, waarmee je de beste prijs voor je voertuigen kunt bepalen. 

SilverDAT VIN informatie

SilverDAT VIN informatie is dé basis om een voertuig snel en correct te identificeren. Door de opgave van het kenteken of chassisnummer heb je direct de juiste specificaties voorhanden voor het vervolgproces, zoals een waardebepaling, reparatie-, onderhoud- of schadeherstel werkzaamheden 

Tenaamstellen

Tenaamstellen via VWE betekent op locatie direct voertuigen op naam van je klant zetten. Door het tenaamstellingsbewijs gelijk uit te printen, kan je klant de gekochte auto snel meenemen. En dit alles zonder de deur uit te hoeven! 
 

BPM calculeren

Via de BPM calculators kun je (rest-)BPM berekenen bij doorverkoop en bij export. 
 

Exporteren

Met de meest complete exportmodules van VWE regel je gemakkelijk alle administratieve zaken rondom export én zorg je dat de buitenlandse koper met alle benodigde documenten vertrekt. Zodat deze klant graag nog eens bij je terug komt. 

Occasion Garant Plan

Met het Occasion Garant Plan bied je klanten zekerheid op verkochte en onderhouden occasions, zodat zij niet voor onverwachte kosten komen te staan. En bij Occasion Garant Plan hoef je als autobedrijf niet de kosten te dragen.

Vrijwaren

Snel en eenvoudig voertuigen online vrijwaren? Dat kan via VWE. Door de koppeling met de module ‘adverteren’ kun je in de voorraad geplaatste voertuigen ook direct online adverteren. De snelste manier van inkoop naar verkoop! 

Groene kaart

Met de Groene kaart van VWE stuur je je buitenlandse klant onbezorgd op pad. Het is een tijdelijke WA-verzekering, zodat het voertuig verzekerd naar het land van bestemming kan worden vervoerd. Via de online module sluit je de tijdelijke verzekering direct af.