Navigatie Link overslaanVWE » Autobedrijf » Onderhoud

Onderhoud

APK

Het veelzijdige en flexibele APK-pakket vol handige tools helpt je de processen te verbeteren en de APK-administratie te vereenvoudigen. Wat dat oplevert? Meer APK’s per dag en een hogere omzet 

Online Kilometer Registratie

De RDW beheert sinds begin 2014 de database met kilometerstanden. Het registreren van de juiste kilometerstanden is sindsdien wettelijk verplicht. Met Online Kilometer Registratie van VWE kun je snel tellerstanden registreren, controleren en de historie opvragen. 

ROB-net

ROB-Net is een onderhoudscommunicatie-systeem dat leasemaatschappijen en hun toeleveranciers ondersteunt op het gebied van Reparatie, Onderhoud en Banden. 

Demonteren

Met de dienst demonteren van VWE meld je binnen 10 seconde een demontagevoertuig af bij de RDW. Door de koppeling met de module adverteren, kun je vervolgens direct de onderdelen adverteren op Marktplaats. 

Onderhoud-, reparatie- en servicesysteem

De juiste fabrieksinformatie is essentieel voor het goed uitvoeren van onderhoud en reparaties aan voertuigen. Met het Onderhoud-, reparatie- en servicesysteem (ORS) van VWE vraag je deze informatie gemakkelijk online op.