Bied gegarandeerd goede garantie met de Autotrust Garantie Pakketten

Upgrade uw service met financieringsmogelijkheden
Extra verdienen aan uw verkopen?

banner


Als u een auto verkoopt, dan kunt u dit ook doen in combinatie met een financiering en een verzekering. Handig voor uw klant én uzelf. De klant is goed geholpen en u krijgt een mooie vergoeding per transactie. Daarmee heeft u al snel de kosten terugverdiend die u maakt voor Mijn VWE en uw geplaatste advertenties! Weten hoe? Lees verder.

 

Sneller een auto verkocht!

Als u uw klant een goede service biedt, dan is de kans groter dat de auto ook bij u in onderhoud komt, en u een relatie opbouwt met de eigenaar. Het bieden van extra services is dus belangrijk. Financiële oplossingen zijn daar onderdeel van.

grafiek

grafiek

 

Wat verdient u per afgesloten krediet of verzekering?

Als u een auto verkoopt met financiering en/of een verzekering, dan krijgt u een scherpe vergoeding per afgesloten DMF Krediet of Dealer Services product. Vergoedingen worden rechtstreeks door de DMF Krediet en Dealer Services aan u uitbetaald. Per transactie via DMF Krediet ontvangt u een vergoeding van minimaal € 75,-. Sluit u een autoverzekering af, dan is de vergoeding €40,- tot €50,-. Het financieringsbedrag via DMF Krediet is middels een handige Calculator (op uw website!) door uw klanten te berekenen en direct aan te vragen. 

 

Voor alle klanten nu al los beschikbaar!


Overigens zijn voor u als Mijn VWE-klant de services van DMF Krediet en Dealer Services al beschikbaar via Mijn VWE. Na het invoeren van een kenteken in de kentekenbox op Mijn VWE kunt u via het menu Financiële dienstverlening de diensten van DMF Krediet en Dealer Services voor uw klant inzetten.

grafiek

 

Meer weten over financieringen en/of verzekeringen?

Neem contact met ons op om te kijken welke mogelijkheden er voor u zijn, u kunt ook direct bellen, 088 - 893 7020.

 

Contact

Ik wil graag contact over:
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Verplichte velden

Heeft u vragen?
Wij staan voor u klaar.

Wij proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op