Bied gegarandeerd goede garantie met de Autotrust Garantie Pakketten

Upgrade jouw service met financieringsmogelijkheden
Extra verdienen aan je verkopen?

banner


Als je een auto verkoopt, dan kun je dit ook doen in combinatie met een financiering en een verzekering. Handig voor je klant én jezelf. De klant is goed geholpen en je krijgt een mooie vergoeding per transactie. Daarmee heb je al snel de kosten terugverdiend die je maakt voor Mijn VWE en je geplaatste advertenties! Weten hoe? Lees verder.

 

Sneller een auto verkocht!

Als jij je klant een goede service biedt, dan is de kans groter dat de auto ook bij jou in onderhoud komt, en je een relatie opbouwt met de eigenaar. Het bieden van extra services is dus belangrijk. Financiële oplossingen zijn daar onderdeel van.

grafiek

grafiek

 

Wat verdien je per afgesloten krediet of verzekering?

Als je een auto verkoopt met financiering en/of een verzekering, dan krijg je een scherpe vergoeding per afgesloten DMF Krediet of Dealer Services product. Vergoedingen worden rechtstreeks door de DMF Krediet en Dealer Services aan je uitbetaald. Per transactie via DMF Krediet ontvang je een vergoeding van minimaal € 75,-. Sluit je een autoverzekering af, dan is de vergoeding €40,- tot €50,-. Het financieringsbedrag via DMF Krediet is middels een handige Calculator (op je website!) door jouw klanten te berekenen en direct aan te vragen. 

 

Voor alle klanten nu al los beschikbaar!


Overigens zijn voor jouw als Mijn VWE-klant de services van DMF Krediet en Dealer Services al beschikbaar via Mijn VWE. Na het invoeren van een kenteken in de kentekenbox op Mijn VWE kun je via het menu Financiële dienstverlening de diensten van DMF Krediet en Dealer Services voor je klant inzetten.

grafiek

 

Meer weten over financieringen en/of verzekeringen?

Neem contact met ons op om te kijken welke mogelijkheden er voor jou zijn, je kunt ook direct bellen, 088 - 893 7020.

 

Contact

Ik wil graag contact over:
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat je een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Verplichte velden

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op