Inname- en Inspectietool

De Inname- en inspectietool is een eenvoudige applicatie die op de smartphone, tablet of PC geïnstalleerd kan worden.

inbouw

Waarom de Inname- en Inspectietool van VWE?

De staat van een voertuig moet op meerdere momenten in zijn levenscyclus vastgelegd worden. Bijvoorbeeld bij het einde van een leasecontract of bij verhuur. De inspectie kost echter veel tijd en geeft vaak administratieve rompslomp.
 

VWE beschikt over een unieke applicatie waarmee het inspecteren van een voertuig op schade en mankementen geautomatiseerd wordt en door iedereen uitgevoerd kan worden; door een medewerker of zelfs door de berijder van de auto. In het laatste geval voorkom je discussie en meningsverschillen met de klant.

 

Hoe werkt het?

De Inname- en inspectietool is een eenvoudige applicatie die op de smartphone, tablet of PC geïnstalleerd kan worden. Je voert het kenteken of chassisnummer (VIN nummer) van de auto in en werkt vervolgens een stappenplan af. De app begeleid je rondom de auto en vertelt je precies wat je moet doen.


Op maat gemaakt
De applicatie kan op maat samengesteld worden; je bepaalt zelf welke onderdelen je wel en niet in de inspectietool wilt opnemen. De inspectie kan pas ingediend worden als alle stappen doorlopen zijn. Op die manier ben je er altijd van verzekerd dat je een compleet inspectierapport hebt.

Voordelen

Vereenvoudigd het innameproces van auto's

Applicatie op maat in te richten

Inspectie van voertuigen door iedereen uit te voeren

Voorkomt meningsverschillen met klanten

Te gebruiken op elk Android apparaat

Aanmelden


Ook gebruik maken van de Inname- en Inspectietool van VWE? Vul dan onderstaand je gegevens in en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Contact

Ik wil graag contact over:
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat je een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Verplichte velden

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact met ons op